Ahhoz képest hogy néha egy Teletabis képet órákig tart kinyomtatni, főleg ha az xyd minőségű, vannak akik ezt a szintet rémálmukban sem ismerik. Itt az új típusú nyomtató. Háznyomtató.

Az újfajta 3D-s háznyomtató 70%-nyi energiát és állványszerkezetet képes megtakarítani az általános metódussal szemben. Az Apis-cor nevű cég alacsony energia igényű, labor környezetű nyomtatója gyorsan végzi a dolgát, vagyis hogy házakat nyomtasson ki.                 Igen, házakat kinyomtatni. Itt már nincs betonozás, malterozás, mer verítékes káromlás. Bekell állítani a programot, mintha megmikróznál valamit, aztán röpke 24 óra alatt már költözhetsz is. Majdnem, de egyébként a lényeg elkészül. Itt van már a jövő lakóhelye.

Nem is rossz az ideológia. Mivel lassan már "többen leszünk mint az oroszok" a bolygón, és hogy azért ezt a sok népet ellehesen szálásolni, nem árt ha időtakarékos és anyagtakarékos üzemmódba kapcsoljuk a házépítést, íme.

Nagy nyomtatási zóna, olyannyira hogy nincs magasság korlát, egyszerre kétirányú nyomtatás, energiatakarékos, kárbeveszett anyag nélkül. Mi kell még egy kéróhoz?