A férj követelte a válást a feleségétől, miután megvizsgálta azt a fotót amit a feleségéről csinált, miután egy munkaügyi utazás után hazatért. Megtalálod az okot?

A férj egy munkaügyi utazáson volt több mint két hétig és mikor visszatért ezt a fotót lőtte a feleségéről, de miután alaposan "átvizsgálta" a képet felfedezte hogy a felesége csalja őt és válókeresetet nyújtott be. De mit láthatott a képen. 

Annak ellenére hogy az elmúlt negyven évben felére csökkent a házasságok száma, a válások száma ezzel ellentétben növekedett. Becslések szerint 40-50%-a a házasságoknak válással végződik.

Azok lesznek általában a tartós házasságok, ahol a felek legalább 25 éves korukig várnak hogy megerősödjön a kapcsolatuk, tisztességes bevételük van és megvárják az első közös babájukat.

Még mindig nem tudod hogy a férj mit látott meg a képen? Vess egy pillantást a kép aljára

Nem csak egy aprócska arc látható, de a matrac is óvatosan kitüremkedik, azt feltételezve hogy valami rejtőzködik alatta.

Mit tennél ha te kerülnél ilyen helyzetbe?

Statisztikák kimutatják azt is hogy a férfiak nagyobb részét veszik ki a megcsalás skálájából mint a nők. 22%-a a házas embereknél bevallotta hogy megcsalta legalább egyszer a partnerét a házasság alatt, ugyan ezt a feltételezést a nők 14%-a valotta be. 

És a leggyakoribb előfordulási helye a megcsalásnak a munkaügyi utazások.

Egy felmérés szerint 70%-a a házas férfiak és nők körében azt állítja hogy belekezdene egy afférba, hogyha biztos lenne az esélye, hogy nem derül ki. Ezek alapján akkor a szerelem ami megállítja az embereket a csalástól vagy pedig a félelem hogy lebuknak?