#1 Saját galandféreg növesztése.!

Megnöveszteni egy kis galandférget tulajdonképpen azt jelenti, hogy egy apró szörnyeteget éltetsz a testedben, ami a beleid körül lebzsel és minden táplálékot amit a testedbe juttatsz felfal. Mikor eléred az ideális testsúlyt, beveszel egy anti-parazita gyógyszert és kikullantod. Egyszerű nem debár? Galandféreg "nevelése" ugyanakkor pár mellékhatást is okoz, mint például epilepszia, hányás, hasmenés. Szintén hátrahagyhatnak néhány utodót a testedben amik a lakmározást folytatják a testedben. 

#2 Bántalmazó inzulin.

A másik veszélyes formája a súlyvesztési technikák közül. Népszerűvé vált a nem cukorbetegek körében a súlyvesztés irányába, hogy beinekciózzák magukat alacsony dózisú inzulinnal, ami a vércukorszintet csökkenti és a szénhidrátot megemeszéthetetlenné teszi. Ez a májadat is tönkreteheti, hólyagot okozhat illetve veserákot is okozhat, arról nem beszélve hogy még a cukorbetegséget is összelehet így szedni.

#3 Az etetőcső diéta.

Ez általában egy profi egészséggondzó által a testedbe pumpált alacsony zsírtartalom-magas protein kombó megoldás. Ez a megoldás a testzsír égetésének magasabb százalékát éri el mint ami általában végbemenne. Habár biztonságosabb mint jó néhány egyéb ötlet, de itt is akadhatnak gubancok, mint pl. dehidratáció(kiszáradás) vese kövek, és megszokást a módszerrel kapcsolatba, ami helyett egy egészséges étkezési diétát is lehetne csinálni.

#4 Káros drogok.

Néhány ember azért szív cigit, hogy az étvágyát elnyomja, ami habár legális de nem ajánlott. Mások sokkal de veszélyesebb szintre emelik ezt a módszert kokain és heroin használatával. Ezek a drogok eltudják nyomni az étvágyadat azáltal hogy csak vágyakozás lesz a tényleges igény helyett. Hosszútávon halálos lehet.

#5 Nyelvöltögetés, Nyelv varrás.

Az idea, az ötlet hogy beöltsd a nyelved vagy körbehorgold az, hogy ezáltal fájdalmas lesz szilárd ételt enni, ami miatt csak folyékony halmazállapotú táplálékot fogsz bevinni a szervezetedbe. Azáltal hogy sokáig nem eszel szilárd táplálékot, arra edzeted az agyad hogy az 2x is meggondolja hogy szüksége van rá egyáltalán, ami által leszoktatod magad a jó húsos cuccokról és csak "hígfost" tudsz enni.

#6 ABC-Anorexiás tábor.

Az internet kitenyésztett egy rakás embert, akik a legjobb módszernek az éheztetést találták. Igen, sok "idióta" elhiszi (az internetnek köszönhetően)!The ABC Diéta nem csupán egy katasztrófális módszerre bátorít, de az anorexiát egy választható opcióként festi le. A valóság az, hogy az anorexia nem egy választás hanem komoly mentális betegség nagyon komoly utóhatásokkal mint pl. szívinfarktus, agykárosodás, szervi hibák, vagy akár halál

#7 Ipecac szirup.

Ipecac Szirup regóta használatos az orvos világban, mint gyomor tisztitó eszköz mérgezés esetén. Szintén használatos dolog a modell világban is hasonló okok végett. A "gyógyszer" erőszakos és "megállíthatatlan" hányási rohamot okoz. Ugyan ez vonatkozik a hasmenésre is. Hosszútávon verőértágulatot okozhat.