Egy brazil kislány gyereket szült, miután hasfájásra panaszkodott az iskolában.

(mi a....legalább jó indoka van dolgozatok alóli felmentésre)

A 10 éves kislány ( nevét nem fedték fel) Belo Herizonte-ból, Braziliából mentőkkel lett elszállítva a kórházba miután hasfájásra panaszkodott a tanárának két kifestős kép között. 

A lánynak fogalma sem volt hogy mifolyik vele ugyanis még azt se fedezte fel( 10 évesen talán nem baj hogy nem fújja kívülről az anatómiát ) hogy terhes - komoly szülői felügyelet lehetett ha tulajdonképpen tényleg "gólyahozta a gyereket" egyszerűségű effektus, semmi észrevétel mellett kitudta hordani a gyermeket.

A kórházban kiderült hogy 7 hónapos terhes. A lány szerencséjére egyben túlélte a szülést - alig 30 kilóval megszülni valakit....mintha egy etióp testfelépítéssel az egyik legerősebb fájdalomfaktort élve megúszod, + testi feszülés.....-. Az orvosok aggódtak ugyanakkor, ugyanis minél fiatalabb valaki annál veszélyesebb a szülés, így az ifjú "édesanyának" is 500 %-os halálozási esélyt jósoltak egy 20 éves nőhöz képest. 

Miután megtörtént a gyermek világrahozatala, a szintén még épphogy most született gyermek elmondta hogy a nemrég elköltözött mostohaapja bántalmazta, aki mellékesen egy apró fenyegetéssel - megöli a lány családját - kényszerítette a lányt némaságra. Szerencsére a gennyláda gazrohadék lelépése nem tartott sokáig, ugyanis a "férfit" őrizetbe vették és a "nemes" cselekedetének gyümölcsére vár jelenleg a bíróságon.

Az üggyel kapcsolatban előkerült egy régebbi eset is. 

Ő a legifjabb kenyai édesanya, aki császározva szülte meg 2,8 kg-os gyermekét. 10 évesen. Igaz hogy kenya kissé elavultabb civilizáció igy ezek mégúgyse tűnnek fel talán, de ezek valami borzasztó tények, helyzetek, hogy igy fajtalankodjanak kislányokkal féreg felnőtt "férfiak". Az élet legcsodálatosabb dolgára rákényszeríteni ideje előtt valakit és kockára tenni az életét. Ezért ezeknek az igen "nemes" patkányoknak valami hasonló tortúrában való részvételt javasolnék valamelyik gettónépe által betelepült szellemek által se járt sivatagi böriben. Kb. négy-öt ordas nagy kipattintott afrotesó, baszott nagy fallosszal kb. már pár éve a sitt otthonos tagjai, és a legapróbb, friss ingerére "hússzagára" kerítésszaggató indiántáncot járnak. Megtudná hogy milyen az ha pár izom rudas matyi karóba húzza. Még a nem létező méhe is leszakadna. 

Az eddig valaha volt legfiatalabb édesanya. Ha már ennyire a témánál vagyunk.