Sziasztok. Javában zajlik a Miss World 2016 döntője. A Miss World a legrangosabb szépségverseny a világon, ez vitathatatlan. A verseny ugyanakkor nem áll meg a szépségnél. Nagyon fontos szempontok szerint tesztelik a lányokat, ide értve a tehetségüket, állóképességüket, kedvességüket, személyiségüket, hogy hogyan jótékonykodnak és nem mellesleg azt is hogy A HAZÁJUK MENNYIRE TÁMOGATJA ŐKET.

Ebbe a támogatásba könnyű besegíteni ugyanis csak pár percet jelent az ember számára és teljesen ingyenes, de mégis sorsdöntő lehet. Emlékezzünk vissza Kulcsár Edinára, micsoda öröm volt hogy az első udvarhölgy lett, az egész ország megismerte és végre felkerültünk a szépségversenyek térképére is mellyel már a sokat hangoztatott "A MAGYAR LÁNYOK A LEGSZEBBEK" szlogent végre valóságra is válthattuk. 

Jelenleg Gelencsér Tímea képviseli hazánkat a Miss World-ön. Timi eddig jelesen képviseli hazánkat, ugyanis a Miss World alversenyeiben mindegyikből a döntőbe jutott: Miss Talent("tehetségkutató"), Miss Sport, Miss Charity(jótékonykodás). Azonban az elején említett honfitársi támogatás is közrejátszik a végeredményben. Szóval ha tehetitek akkor szavazzatok Timire csupán pár perc az egész de sokat jelent ugyanis aki megnyeri pl. a Miss Talentet, automatikusan a top20-ban van. 

2 szavazás van jelenleg: 

1. 

Szavazás menete:
1: Letöltés Play Áruházon keresztül, írd be hogy Miss World (kék ikon)
Android: https://play.google.com/store/apps/detalis?id=com.missworld.app&hl=en 
iOS: https://itunes.apple.com/app/id9207431161
2: Nyelv kiválasztása (angol)
3: Menübe lépés 
4: Menüből kiválasztani lent: ,,Vote for your Top 3"
5: "Browse Contestants"
6: Keresőbe beírni: ,,HUNGARY"
7: Kép alatti linkre kattintani ,,Add to Top 3" 

Ha nem működne, tehát nem látnád a "Vote" sort és az alsó sorban "Choose Language" lenne írva, akkor be kell menni a "MyAccount"-ba és megnyomni a "Restore Purchase"-t, majd a következő belépéskor megjelenik a "Vote" sor!

Ezután még 2 versenyzőt ki kell választani Tímea mellé, mert csak akkor válik érvényessé a szavazásod. Lehetőleg olyat válassz aki hátul áll a sorban ;) hogy ne az élen állókat erősítsük. (Azaz a neve mellett nem lesz TOP-matrica). 
Ha megvan a kiválasztott 3 versenyző a legvégén meg kell nyomni hogy VOTE NOW, ezzel lesz véglegesítve és megjelenik a 7. ábrán látható visszaigazolás, akkor lett érvényes a szavazás! 

Amennyiben tudsz rá szánni még kevesebb mint 300 Ft-ot, úgy plusz egy bónusz szavazásra leszel jogosult. (Subscribe-ra kell kattintani, aztán bankkártyával lehet fizetni) 
Ha a családodon belül több telefon is van, így az is sokat segít ha többen szavaztok!

2.

A következő szavazás ami nagyon fontos!!! a MobStar alkalamazás. Ezt is ugyanugy lelehet tölteni androidos telefonra. Miután megnyitottuk az alkalmazást bekell regisztrálni ami adja magát. Miután megvagyunk a regisztrációval a keresőbe beírjuk hogy : Miss World. Itt egy arany-fehér ikont kell keresni, ugyanis sok felhasznló nevében benne van a Miss World. Miután megtaláltuk a Miss World oldalát automatikusan kidobja a 10 produkciót. Megkeresitek a Hungary produkcióját és figyelem: balról jobbra a videót elhúzzátok. Ekkor felugrik egy YES felirat amely a szavazás sikerességét jelzi. Állítólag többször is lehet szavazni 5 percenként, szóval ha unatkoztok :D vagy szeretnétek részesei lenni a versenynek akkor próbálkozzatok többször. 

Lényegében ennyi lenne az egész, köszönöm Timi nevében is ha segítettél. Egyébként nyomon követheted Timi útját a következő oldalakon: 

https://www.facebook.com/Miss-World-Hungary-376249922424394/?fref=ts

https://www.facebook.com/gelencsertimeaa/?fref=ts

Most pedig a "munka" után a megérdemelt pihenés, lássunk néhány fotót a remélhetőleg jövendőbeli Miss World-ről.

By the way. Aki eddig eljutott annak még ajánlanék egy linket:

https://www.facebook.com/events/708981752611363/ ezt nyugodtan meglehet osztani ismerősökkel. HAJRÁ HAJRÁ