#1 Elveszted az ízlelő bimbóidat öreg korodra. 

Egy másik hátránya az öregedésnek: az ízérzékelés elmosódik. Ahogy az ember eléri a 60-at, ízlelőbimbóinak fele a múlté, így már a lucskos káposzta sem olyan, mint ifjoncként.

#2 Dekáról dekára; egy baba erősebb, mint egy szarvasmarha.

Nem ajánlatos egy miniatűr fogat elé kötni a csöppséget, de valószínűleg elhúzná az apró „vadállat”. Illetve hogyha egy lézer sugár segítségével megnövelnénk a méretüket ökör nagyságúra, bizonyára a levegőben dobálnák az állatokat.

 
#3 A fog 6 hónappal a születés előtt elkezd nőni.

Kissé fura elképzelni a babákat egészséges rágókkal, akik még meg sem születtek, de az igazság az, hogy ez a folyamat a terhesség utolsó harmadában elindul. A fogak általában nem nyomódnak át az ínyen, amíg el nem érik a 4-7 hónapos kort. Szerencsére, mivel ha egy babának harapnékja támad, akkor az, krokodili szorításhoz hasonlítható.

 
#4 Egy emberöltő alatt, annyi nyálat termelsz, ami megtöltene két olimpiai medencét. 

Kicsit gusztustalan belegondolni, de a nyál igazából még a te hasznodat képviseli. Elindítja az emésztést illetve védőréteget képez a szájnak. 

#5 A láb szaga illetve intenzitása talán már-már elismerést érdemel.

A lábfejnek olyan cirka 500 ezer izzadtság mirigye van, ami fél liter izzadtságot produkál naponta. Nem csoda, ha az edzőtermi cipők eléggé toxikus illattal rendelkeznek. A férfiak izzadtságmirigyei sokkal aktívabbak, mint a nőké, úgyhogy hintőporozzátok magatokat odalent srácok. 

 
#6 Belső szerveid nagy része nélkül életben maradhatsz.

Nem ajánlatos ugyan kipróbálni, de néhány hiányzó rész miatt még nem fogsz meghalni. Túlélhető a gyomor, a lép illetve a medence illetve agyék körüli szervek hiánya. Csupán 1-1 darab tüdőre meg vesére van szükséged, hogy kibírd a májad 75 %-ának, a beleidnek pedig 80 %-ának elvesztését. Nem garantált, hogy a legjobb élményben lesz részed ezek nélkül az alkatrészek nélkül, de valahogy talpon lennél. 

#7 A gyomorsavad borotva pengét tud eltüntetni.

Kipróbálása nem ajánlott egy délutáni hobbinak, de a sav a gyomrodban, feltudja oldani borotvapengét. Ezek után, több mint valószínű, hogy a legutóbbi mekis vagy gyorséttermi bekajálásodat ha émelygéssel is, feldolgozza a gyomrocskád. Ilyen erős sav mellett nem is csoda hogy a gyomor naponta megújítja a gyomorfal bélelését. nehogy kifollyón belőled 


#8 A szőkéknek van a legtöbb hajuk.

A szőkék talán nem a legokosabbak, de az biztos hogy a legszőrösebbek nem kevesebb mint átlag 146 ezer szőrtüszővel - izgalmas lehetett megszámolni - Jóval a hollófekete hajú népek 110 000 tüszője fölött. A barnák 100 000 tüszővel a "vacak" vörös hajú emberek 86, 000 tüszővel szöszmötölnek. Mindegyik tüsző 20 hajszál növesztésére alkalmas. Ebből lesz ám nagy bozontos sörény.

#9 A köröm a középső ujjadon nő a leggyorsabban - talán mert azt az ujjat mozgatjuk legtöbbet? 

A körmök nem egységesen növekednek. A köröm a középső ujjaidon nő a leggyorsabban, ráadásul a domináns kezeden lévő gyorsabban. A leglassabb amelyik hátul kullog hol lehet? Keresd a kisujjaidon.  


#10 Az agy annyi energiát termel, mint egy 10 wattos égő.

Úgy látszik, hogy azok a képek ahol körtével a fejük felett vannak emberek ábrázolva, nem esik messze a valóságtól. Ez nem csak akkor van így, hogyha valami hatalmas ötleted támad, pl. ha rájössz, hogy egy selfin(jó esetben)magadat látod, hanem akkor is, amikor éppen alszol.

#11 Idegi impulzusok közlekedése az agyban olyan gyorsak, mint egy versenyautó .

Ezek az idegi impulzusok 170 mérföld per óra sebességre képesek felturbózódni. Ez biztosítja, hogy gyorsan tudjunk reagálni, ha a napi lecsós rántotta helyett, a kezünket rakjuk a tűzhelyre vagy valami "gyors-tüzelő" kérdés érkezik egy matek órán, vagy az utcán minket megállító zoknit áruló nénitől. Még ha néha kómásnak is érzed magad, az agyad akkor is lenyűgöző forgásszámban pörög.