Lelepleződött az igazság a szív egészségével kapcsolatban. Dr. Papp Lajos fedte fel az orvosok titkát.

Dr. Papp Lajos magyar szívsebész döbbentette meg a világot kirohanásával. Véleménye szerint milliók halálát nem az okozza, amit eddig feltételeztek. A dohányzás károsságát nem vitatja, de azt mondja, hogy az tudatos választás az ember részéről, azt viszont sok orvos elhallgatja, hogy a szívbetegségek nagy része mitől is alakul ki és hogy lehet  gyógyítani, megelőzni.

Véleménye szerint az orvosok nagyon sok tudást halmoznak fel, amit sokszor nagy ego is követ. Ennek fejében nehezen ismerik be az orvosok, ha hibáznak. Az orvos most 25 év szívsebészeti gyakorlattal a háta mögött ismeri be hogy tévedésben élt.

Rengeteg orvos és a szakirodalom is azt a tényállást pártolja, hogy a szívbetegségek a megemelkedett koleszterin szint miatt alakulnak ki. Az elfogadott terápia a koleszterincsökkentő gyógyszerek felírása, és az előírt diéta, amely szigorúan korlátozza a zsírbevitelt. Az ettől való eltérés eretnekségnek számít, pedig ez így nem működik.

Néhány éve kiderült, hogy a szívbetegségek valódi oka az érfalak gyulladása. A hosszú múltra visszatekintő étrendi ajánlások eredménye a járványos elhízás és cukorbetegség, amelybe rengetegen belehalnak. Annak ellenére, hogy a lakosság negyede szedi a drága koleszterincsökkentő sztatin gyógyszereket és zsírszegényen étkezik, több amerikai fog meghalni ebben az évben, szívbetegségben, mint valaha.

Több millió ember szenved szívbetegségben, rengeteg a cukorbeteg és milliók vannak diabétesz előtti állapotban már. Itthon és szerte a világon.

Egyszerűen megfogalmazva, ha az érfalak nincsenek begyulladva, a koleszterin nem tud felhalmozódni az erekben, nincs szívroham és nincs stroke. Gyulladás nélkül a koleszterin szabadon áramlik a testben, és kiürül. Ez a gyulladás okozza a koleszterin lerakódását. A gyulladás a szervezet természetes védekezéseként alakul ki az idegen anyagok: a baktériumok, toxinok vagy vírusok megjelenésekor.

Ha a szervezetben állandóan jelen vannak ezek a toxinok vagy élelmiszerek, az krónikus gyulladást okoz. Ennek oka a sok feldolgozott, egészségtelen élelmiszer és a környezet szennyezés, nem a zsír dús étrend ( cukor, liszt és az összes belőlük készült termékek), valamint a szója, a kukorica és a napraforgó, és az ezekből készült olajok. Ezek az ételek folyamatosan irritálják a szervezetet, amely képtelen meggyógyulni, a krónikus gyulladás pedig szívbetegséghez, strokehoz vezet.”

Az orvos szerint, ha egészséges alapanyagokból, otthon készült ételeket ennénk, kerülnénk az étolajat, cukrot, lisztes, kukoricás termékeket, a szervezet magát gyógyítaná. Míg ha továbbra is mérgezzük az ereket, akkor hiába a sok gyógyszer és a zsírszegény diéta, elkerülhetetlen a szívbetegség kialakulása.


Ha egyetértetek Dr. Papp Lajossal, kérjük adjátok tovább szavait!

0 Tovább

Az ürítés terméke sokat elárul az egészségedről.(egészseggedről')

Nem nagy élvezet a saját ürülékedet vizsgálni, viszont sokmindent elárul az egészségedről.

#1 A Titanic

A Titanic kaki a felénél kettétörik-úgy mint a hajó. Ugyanakkor, ha egybe marad az lenne az optimális.

#2 A kígyó

Ez szintén egészséges kaki. "Halkan siklik és elsimul. Nincs erőlködés és még elég szilárd. "Nyamm"

#3 A "Szar"vas

Mint a szarvas "golyócskái, ami azt jelentheti hogy jó uton haladsz a hasmenés irányába.

#4 A felszínen maradó.

A kula több okból kifolyólag is "úszkálhat" a felszínen, talán több zsírt viszel be mint szokás. Ha gyakori ez az állapot, keresd fel az orvosod.

#5 A fantom

Azt hiszed kakilni kell, közbe csak egy kis bélgáz próbálja elhagyni becses feneked.

#6 A tenger alatti loccsanás.

Ez a székrekedés jele lehet. Több rostra van szükséged hogy elérd a Titanic vagy kígyó-szerű állapotot.

0 Tovább

HA EGÉSZSÉG AKKOR GYÜMÖLCS:TOP 5 ELKÉPESZTŐ GYÜMÖLCS FESZTIVÁL A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL. 

1. A NARANCS NAPJA, HOLLANDIA

Minden évben, egy nagyon híres fesztivál kerül megrendezésre - A narancs napja, vagy a királynő napja jelenleg a királyok napja néven. A fesztivál a monarchia megszületésével kapcsolatos és tisztelet napként van jelen a nemzeti összetartozás és szolidaritás jegyében, ez egy nemzeti ünnep ami a Hollandoknál van megtartva, ami Hollandiában, a Holland Antillákon és Arubában kerül megrendezésre. Jelenleg április 27.-én rendezik, de azelőtt augusztus 31 és április 30 volt az időpont. 2014-ben április 26.-án rendezték mivel április 27.-e vasárnapra esett. A narancs napján Amszterdam utcáin elkezdődik az igazi narancs forradalom. Mindenki narancs színű ruhát visel, mivel a narancs a nemzeti hagyományos szín a Holland királyi család miatt; a Narancsok Háza. Szintén rengeteg látványos narancs poszter lóg a falakon, narancs színű sárkányrepülőket eregetnek a levegőben. Az ünnepség alatt nem csak megeszik a citrusféléket, vásárokat és szórakoztató programokat tartanak. Jelentős részét a fesztivál díszítettségének a narancs és citrom szobrok teszik ki. Ezek gyakran monarchikus témákat dolgoznak fel, ábrázolva a királynőt, kastélyokat, palotákat. Ám a témák sokféleségének nincs vége és a művészek mindig meglepik a nagyközönséget. Ugyanilyen szobrok szintén készülnek Mentonban, Franciaországban is de azokon a szobrokon a citromsárga dominál.

2. CITROM FESZTIVÁL, MENTON-FRANCIAORSZÁG

Több mint 80 éve, Menton városában, ami dél-Franciaországban helyezkedik, egy szokatlan ünnepség veszi kezdetét, a citrom napja. Ennek a fesztiválnak gazdag a történelmi háttere. A citrom mindig is egy szimbóluma volt Mentonnak. A legendák azt beszélik hogy a város ott épült fel ahol Éva, az első nő, a paradicsomban elültetett egy citromot. A mentoni citromok ténylegesen a citromok királyai, a meleg klíma a Francia Riviéra miatt lehetővé teszi, hogy évente többször is szüreteljenek, a legnagyobb március-április környékén van. A fesztivál egyfajta felkészülés a szüretre, illetve a jó termést próbálja előidézni. A fesztivál késő februárban vagy kora márciusban kerül megrendezésre és kb. 2 hétig tart. Kb. 130 tonna ínycsiklandozó citrusfélét használnak fel az ünnepi készülődéskor. A gyümölcsök dekorációként funkcionálnak a házakon, utcákon, fákon. Rengeteg variáns megtalálható: kastélyok, mesefigurák, virágfüzérek citromból. Az egész város átalakul az ünnepség ideje alatt. Bohócokat, táncosokat, cirkuszi fellépőket, művészeket lehet megtekinteni. Zene hallatszódik mindenhonnan és még éjszaka sem állnak le. A Francia fesztivál a Nice-i fesztivállal karöltve több ezres túristanézettséget jelent évente.

3. ANANÁSZ FESZTIVÁL, THAIFÖLD

Június Thaiföldön a gyümölcsszezon kezdete. Ebben az időben finom gyümölcsök tucatjai válnak éretté, aminek a lakók hálát adva, rendezvényeket szerveznek. Talán a legkiemelkedőbb az ananász fesztivál, amit Lampang provinciában tartanak június 2.-án. Ez a tradíció több évtizede jelen van, a thaiföldiek mégis ugyanazzal az örömmel élik meg minden egyes alkalommal ezt a három napos ünnepséget. Kb. 80 féle variánsa van ennek az egészséges gyümölcsnek az országban. A fesztivál mezőgazdasági vásárokkal kezdődik. Tranzakciók mennek végbe vevő és eladó között, megvitatják a tapasztalatokat az aratással kapcsolatban. Vannak kiállítások is ahol az ananász mellett egyéb ananászból készült ételeket és más gyümölcsöket, zöldségeket is kiállítanak, illetve szuveníreket is lehet kapni. A vásár egy látványos felvonulással kezdődik, ahol rengetegen elözönlik az utcákat, plakettekkel, virágokkal szalagokkal, több százan énekelnek és táncolnak. Egyébként rengeteg versenyt is rendeznek sport, zene és egyéb kategóriában ahol a fődíj egy csekélyke jelképes összeg mellett ananász. Még egy rendhagyó eseményt rendeznek meg, ez pedig a háromnapos fesztivál megkoronázása a Miss Ananász megválasztása. Ez egy szépségverseny ahol az általános szépségversenyi szabályok érvényesek. A győztest az emberek választják meg, amelyel bezárul az egész esemény, illetve a cím tulajdonosa büszkén hordhatja a rangos címet következő Júniusig.

4. MANGÓ FESZTIVÁL, INDIA

A mangó India egyik nemzeti gyümölcse. Nem csak az illatos aroma és íz miatt, de az a hagyomány Indiában hogy a mangó levelek kiragasztása a házra egészséget és jólétet eredményez. India kb. 550 féle mangófajtát termeszt, és az évi átlagtermés 9,5 millió tonna gyönyörű gyümölcs. Július elején, a mangógyűjtés közepén, New Delhiben, ennek a gyönyörű gyümölcsnek elkezdődik a fesztiválja, a Mangó Nemzetközi Fesztivál. A Talkatora stadiumban megrendezett eseményre farmerek jönnek India összes államából hogy tapasztalatot cseréljenek. Magukkal hozzák a mangóikat is amik különböző ízben, méretben, színben pompáznak. Az eredmény sárga, zöld, pirosas mangók minden méretben. Az ízvilágok sokszínűsége meglepi a túristákt is: édestől,cukrostól keresztül savanyún át, szolid a szájban elolvadó mangóig mindenfajta megtalálható itt. Több mint 50 vállalat képviselteti magát a gyümölcseivel. Ez szintén egy jó lehetőség hogy megmutassák magukat a helyi üdítő gyáraknak és konzervgyáraknak. Ingyenesen-szigorúan ingyenesen- meglehet kóstolni a mangókat, mások táncolnak énekelnek, vagy éppen a gyümölcshöz imádkoznak. Művészeket is lehet látni. Rengeteg mangó evő versenyt rendeznek ilyenkor, illetve a mangó eladási ára is extrém alacsony. Rengeteg mesterszakács művét lehet megtekinteni, megkóstolni. Furcsa tény hogy Indiában sütni és főzni is szokták a gyümölcsöket, nálunk is előfordul de nem olyan gyakori ez a szokás.

5. SZŐLŐ FESZTIVÁL, MARINO-OLASZORSZÁG

Ha úgy döntessz hogy Olaszországba utazol, próbáld meg elcsípni a marinoi szőlő fesztivált. Marinóban tartandó fesztivált általában ősszel rendezik. Fényűző, látványos, tele múltbéli tradíciókkal, az egyik legrégebbi szüreti fesztivál Olaszországban, amit megfűszereznek a helyi borok kóstolásával is és szőlőkóstolással. Az 1925 óta megrendezett esemény Október első vasárnapjára esik. Az ünneplés alkalmával 3000 liter helyi fehér bort készítenek ami kb. 150 tonna szőlőből készül. A fesztiválnak vallásos vonatkozásai is vannak. Október első vasárnapján a katolikus templom ünnepli a Madonna del Rosario napot. Az ünnepség alatt az utcák borokról készült képekkel, lámpásokkal, virágokkal, virágfűzérekkel vannak díszítve. Történelmi parádé veszi kezdetét az utcákon. Szőlő szobrokkal díszítik az utcákat, mert úgy gondolják, hogy ez jólétet és boldogságot hoz. Az esemény fénypontja amikor a Négy Mór Szökőkútja víz helyett bort csapol magából.

0 Tovább

Ez a tehén arra vár, hogy levágják, ekkor elsírja magát. Nézd meg mi történik vele később! Állati érzelmek. 

Ezt a tehenet vágóhídra szánták, az állat érzékelve a hatalmas életveszélyt sírva fakad. Már a videó első felében látni lehet, hogy könnyek hullanak a szméből, amint kikötve sorsára vár.

A vágóhídi állatok egyik legborzalmasabb helyzetét mutatja be az alábbi videó, mégpedig a levágásuk előtti pillanat rémületét. Igaz ezt happy end követi.

A videóban szereplő tehenet Emmának hívják, elsírja magát amikor a vágóhídón arra vár, hogy levágják és hús készülhessen belőle.

Jó embereknek köszönhetően azonban Emma mára már szabad, jelenleg egy füves legelőn él több társával együtt.

Emma soha életében nem élt szabadon, valószínűleg soha nem is érzett a lába alatt zöld füvet, végképp nem volt része szaladásban, ugrándozásban.

0 Tovább

Párkapcsolati problémák: A férj válókeresetet nyújtott be, miután meglátta ezt a képet.

A férj követelte a válást a feleségétől, miután megvizsgálta azt a fotót amit a feleségéről csinált, miután egy munkaügyi utazás után hazatért. Megtalálod az okot?

A férj egy munkaügyi utazáson volt több mint két hétig és mikor visszatért ezt a fotót lőtte a feleségéről, de miután alaposan "átvizsgálta" a képet felfedezte hogy a felesége csalja őt és válókeresetet nyújtott be. De mit láthatott a képen. 

Annak ellenére hogy az elmúlt negyven évben felére csökkent a házasságok száma, a válások száma ezzel ellentétben növekedett. Becslések szerint 40-50%-a a házasságoknak válással végződik.

Azok lesznek általában a tartós házasságok, ahol a felek legalább 25 éves korukig várnak hogy megerősödjön a kapcsolatuk, tisztességes bevételük van és megvárják az első közös babájukat.

Még mindig nem tudod hogy a férj mit látott meg a képen? Vess egy pillantást a kép aljára

Nem csak egy aprócska arc látható, de a matrac is óvatosan kitüremkedik, azt feltételezve hogy valami rejtőzködik alatta.

Mit tennél ha te kerülnél ilyen helyzetbe?

Statisztikák kimutatják azt is hogy a férfiak nagyobb részét veszik ki a megcsalás skálájából mint a nők. 22%-a a házas embereknél bevallotta hogy megcsalta legalább egyszer a partnerét a házasság alatt, ugyan ezt a feltételezést a nők 14%-a valotta be. 

És a leggyakoribb előfordulási helye a megcsalásnak a munkaügyi utazások.

Egy felmérés szerint 70%-a a házas férfiak és nők körében azt állítja hogy belekezdene egy afférba, hogyha biztos lenne az esélye, hogy nem derül ki. Ezek alapján akkor a szerelem ami megállítja az embereket a csalástól vagy pedig a félelem hogy lebuknak?

0 Tovább

fajin

blogavatar

https://www.facebook.com/fajinblogja