Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Progi hétvégére,ha formába akarod hozni a mekin felnőtt tested. 

Ha meguntad már a rengeteg mekis kaja émelyítő hatását, itt az idő hogy nulláról százra pörögj, csak szívinfarktusod ne legyen. 

PROGRAMOK

50 sportág, 1500 versenyző, 4 helyszín. A FITPARÁDÉ idén 13 éves. Az elmúlt években igen magasra tettük a lécet, idén sem lesz másképp.

BELÉPŐ JEGYEK: Szombati és vasárnapi napijegyek: 2.000,-Ft / nap. Hegyvidék Kártyával, XII. kerületi lakosoknak, 14 éves korig és nyugdíjasoknak ingyenes!

VERSENYKIÍRÁS
ÉS NEVEZÉS

Regisztráció és nevezés részletek itt

A FITPARÁDÉ idén 13 éves. Az elmúlt években igen magasra tettük a lécet, idén sem lesz másképp.

0 Tovább

A nő, aki lángra lobbantotta a férjét, aki szexuálisan bántalmazta 7 éves lányát.

A nő, aki lángra lobbantotta a férjét, aki szexuálisan bántalmazta 7 éves lányát.

Vajon jogos lépés, hogyha valaki molesztálja a fiatal lányod, hogy a kezedbe vedd a törvényt és begyújtsd a tettest tüzelőnek? 

Amikor Tatanysha Hedman rájött, hogy az 52 éves férje, Vincent Phillips, szexuálisan molesztálja lányát, aki egy teljesen másik férfitól született, a kezébe vette az irányítást és felgyújtotta.

A 40 éves anyuka megvárta, amíg férje elalszik az ágyban, ezután gyúlékony folyadékot öntött rá és egy gyufával meggyújtotta. Ezután később beismerte a rendőröknek, hogy szándékosan lobbantotta lángra az erőszakolót, mivel szerinte, ha lelőtte volna, azzal még „túl rendes” lett volna az erőszakoskodóval.

Phillips nem halt meg a lángcsóvában, és elsőfokú szexuális bűncselekmény vádjával előzetesben van. Hedmant súlyos testi sértés és gyilkossági kísérlet vádjával vették elő.

Hedman tudatállapota, amikor Phillips-t lángra lobbantotta kérdéses, vajon amiatt amilyen állapotba volt a cselekmény közben, enyhítést kellene kapnia majd a bíróságon?

A publikum aggódik, hogy Hedmant majd erősebben, túl súlyosan büntetik a kísérlete végett.

Hedman jelenleg őrizetben van, tárgyalásra várva.

0 Tovább

A lány kiborult. A ruha a modellen jobban nézett ki, mint rajta.

Az egyik vásárló, az eBay-en, szerelembe esett ezzel a ruhával, és megvette.

Az eladó meglehetősen hatásosan, döglesztően nézett ki a ruhában, ami kivágásokkal próbálta meg kiemelni testét.

Nem számít, hogy milyen irányból nézte a ruhát, a vásárlónak nagyon megtetszett és megakarta szerezni.

Amikor a ruha megérkezett, a vásárló felpróbálta, de, hoppá…. átverték?

A ruha egyáltalán nem úgy festett, ahogy az eladón nézett ki.

Ugyanakkor, az eltérés lehet nem a ruha volt….. lehet, hogy ami azt „megtöltötte”.

A ruha nem valami varázslónak készült, ami majd a testalkatot megváltoztatja, amitől a vásárló csalódott lett, ugyanis szerette volna azt a hangulatot megteremteni, ami az eladónak sikerült. Majd legközelebb, vagy inkább kabátot kéne néznie.  #nooffens

0 Tovább

Megerőszakolták a megerőszakolótRájár a rúd, bár inkább egy úthengernek kéne?.

Vajon jogos volt, vagy megérdemelt, vagy a bekattant rabok már túlzásba vitték?

Egy Brazil Jiujitsu edző, nevezetesen:  Daryell Dickson Menenzes Xavier, nemrégiben adta fel magát a hatóságoknak, beismerve szexuális bűncselekmény és gyilkosság elkövetését, a keresztfia ellen, aki 12 hónapos volt. Ezután egy Taguatinga börtönbe zárták 30 napra, míg az ítéletre várt ezért a gusztustalan bűncselekményért

Daryell tette elég hamar szárnyra kelt a böriben, amitől az „újdonsült” lakótársai nem nagyon nyűgöződtek le. Igazság szolgáltatás gyanánt, egyfajta revansként, egy cirka 20 fős rabokból verbuválódott banda, sarokba szorította és mindegyikük megéltette vele a tortúrát, magyarul mindegyikük végig ment rajta kívül-belül, olyan szinten, hogy végül emberünk, a börtön kórházban kötött ki, aki úgy látszik, még ítélet előtt kapott egy önkéntes ítéletet. A kórházban tucatnyi kötözést kapott – ki lehet találni, hogy hol volt a legnagyobb szükség rá.

Miután a kórházból elszállították, és visszavitték a böribe, ugyan az a banda megismételte a már taglalt „procedúrát”. A börtön személyzetét riasztották az ügyben, miután észrevettek, hogy több vérnyom van az „egyenruhája” hátulján. Vajon jogos volt, vagy megérdemelt, vagy a bekattant rabok már túlzásba vitték?

0 Tovább

Az iskola, ahova szinte biztos hogy szívesen járnál.

Amerikában, Arkansasban az egyik általános iskola igazgatója megtalálta az egyik olyan vezérfonalat ami közelebb viszi a diákokat az iskolához.

A módszer egyszerű, az igazgató minden reggel a diákokat, akik a suliba érkeznek, tánccal és énekléssel köszönti. Ezzel próálva könyebbé tenni a napkezdést és a suli hangulatát. A komor, falhoz vert ló@ hangulat vagy a gyakori megfeszült és idegbefeszült megszokott tanárok akár még példát is vehetnének

Az előadó/oktató a gyerkekkel együtt különböző slágerekre ropja illetve különböző Disney filmbetéteket énekelnek. 

0 Tovább

fajin

blogavatar

https://www.facebook.com/fajinblogja