Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Földönkívüli életejeleket fognak találni 2025-re. Jósolta ezt meg a Nasa vezető kutatója

A víz, mind a Föld, és mind az űrbéli kutatások szerint, óriási %-ban megtalálható a világűrben, illetve a galaxisban.

Az emberiség, földön kívüli élet felfedezésének a küszöbén áll; állítják rangos Nasa kutatók.

"Stabil nyomokat  fogunk találni, 1 évtizeden belül, a Földön túli életre, 20-30 éven belül pedig bizonyítékokat is találhatunk."Ellen Stofan, az egyik Nasa kutató elmondása szerint, a nemrég lezajlott konferencián, ami a lakható világokat és a földönkívüli életetet helyezte középpontba.

"Rajta vagyunk már az úton, megvannak az eszközeink, a technológia. Tudjuk hogy mi az amit keresünk, és tudjuk azt is hol keressük."

John Grunsfeld, egykori asztronauta, osztotta az optimizmust, hogy mint Naprendszeren belül, mind azon kívül életjelet találnak. 

"Valószínűleg egy generációnyira vagyunk, hogy életet találjunk, mind a naprendszeren belül, akár a Holdon vagy Marson, vagy valamelyik másik csillagon"

Lakható környezetek.

Nemrégi felfedezések megalapozzák a "gyanút", hogy a naprendszer és tejútrendszer, akár Földi értelemben vett, "életre" alkalmas környezetet képes akár támogatni, létrehozni.

Példa erre az is, hogy folyékony vízű oceánok mosták a Jupiter holdjait: Europa és Ganymede, ahogy a Szaturnusz holdját is :Enceladus. Óceánok borították a nagyrészét a Marsnak is a múltban, illetve mostanában időszakos sötét repedések is megviszgálhatók a Vörös Bolygó felszínén, ami a sós vízfolyástól lehet

Továbbá, Nasa kutatók még találtak szén-tartalmú, szerves vegyületeket is, illetve, még kötött nitrogént is, alapvető feltételeket a Földhöz hasonló élethez, a Mars felszínén.

Kepler teleszkóp.

A Nasa Kepler teleszkópja, űrvizsgálás közben arra enged következtetni, hogy majdnem minden csillag az égen, bolygók sokaságát tarthatja fenn, illetve a bolygók talán lakhatóak is. Kepler munkái is azt mutatták, hogy olyan sziklás bolygók mint a Föld és a Mars sokkal gyakoribbak a galaxisban mint a gáz óriások mint pl. a Szaturnusz vagy akár a Jupiter.

Illetve ahogy a naprendszer vizzel van "elöntve", hasonlóképpen az óriásibb galaxis is.

A tejútrendszer "vízenyős" hely. Láthatunk vízet a csillagközi felhőkben, amelyekből bolygó, illetve csillagrendszerek is formálódnak. Látunk vízet a lemez törmelékek között is, amik bolygórendszerekké fognak válni más csillagok mellett, és üstökösöket is láthatunk ahogy felszívódnak a naprendszerben a csillagok miatt.

Élet után kutatva.

Bizonyitékot, a földön kívüli életre, nehezebb találni, mint arra alkalmas környezetet találni, de kutatások folynak. 

2020-ra egy csoportot indítanak majd, életnyomok kutatására illetve a Földre való viszatérésre, beszámolni. 2030-ra szintén terveznek asztronautákat röpíteni a Marsra ami kulcsfontosságú lehet.

Terület geológusként, kimegyek az adott területre amit megvizsgálok és sziklák törésével kövületeket keresek - tette hozzá az egyik kutató - Nehéz munka, de valószínűleg ez szükséges ahhoz hogy a Marsról megfelelő bizonyítékokat lehessen szerezni, amit a Földre visszahozva, vizsgálni tudnak.

A Nasa 2022-re is tervez egy missziót, az Europara. A célja a 2.1 milliárd dolláros látogatásnak, hogy fényt deritsenek a jeges holdak esetleges élhetőségeire, de ufók után is kutatnak. Ugyan csak tervezik, hogy megvizsgálják a vízgőzkitöréseket, ami az Europa, főleg déli-részeinél jellemző. 

Exobolygók körében.

Az exobolygók birodalmába(azok a bolygók, amelyek naprendszerünkön kívül, vagyis idegen csillagok körül keringenek) egy 8.8 milliárdos eszközt időzítettek be a naptárba, ami 2018-ban fogja átvizsgálni a légkört, a közeli "super-Föld" idegen bolygók körül, gázok után kutatva amik életre és annak a meglévőségére utalnak.

Az eszköz majd olyan csillagokat fog vizsgálni, ami keresztül megy a "super-Földek" légkörén, amik sokkal masszívabbak,nagyobbak mint a mi bolygónk, de jelentősen eltörpülnek a gáz típusú bolygók mellett mint pl. az Uranusz vagy a Neptunusz. Ez a kutatási módszer valószínűleg nem fog működni, életre lehetőséget adó, Föld-méretű bolygóknál.

Biójeleket-életjelet közvetítő gázokat keresni ilyen apró, sziklás exobolygókon nem lesz egyszerű, mivel valószínűleg valamiféle közvetlen-képalkotó módszert kell majd alkalmazni, hogy kitudják zárni vagyis "hatástalanitani" tudják a "szülőcsillagok" túláradó fényét. (hogy mindent bekell árnyékolni....)

A Nasa esetleges úgynevezett Széles-Látóterű Infravörös Felmérő Teleszkópja, ami 2020-ban lesz elindítva, ha a hivatalos koordináták, útvonalak adottak, már valszószínűleg tartalmazna ilyen eszközt az ilyen exobolygók vizsgálatára.

Űrvizsgáló eszközök egyaránt a Fölről, űrből.

0 Tovább

Napi "szem-szájnak ingere". 15 mp-es receptek. #1

Mályvacukor, felturbózva? Jöhet...

Fonott Pizza. Hasíts bele.

0 Tovább

A melltartó életet is menthet. Acélos kebelvédelem.


Berlinben, nem régiben, egy meglehetősen csodálatos megmenekü-lésről tudósítottak, amely főszereplő egy "izmos melltartó". Történt ugyanis, hogy egy 41 éves, éppen a vadonban túrázó német hölgyeményt, vadászat közben meglőttek, ám mindez csak egy aprócska csípésnek tűnt végül számára.

A túrista épp egy bicikli túrán tekert eszeveszetten férjével, Mecklenbergben Nyugat-Pomerianiában. Épp egy Gadebusch-hoz ( jó nyálfelpörgető szavak) közel tisztáshoz értek, amikor tudtukon kívül beléptek egy vadász ösvényre. A nő hírtelen fájdalmat érzett a mellkasán. Ezután észrevette hogy egy eltévedt lövedékkel lett "megkínálva"- ám a melltartó pántjának szuperereje hárította a lövés károsítását.

A férj ezután a nyomukba eredt a vadászoknak, akik ugylátszik szoknyavadászás helyett melltartó vadászásra váltottak, ám a számonkérésre nem sokat reagáltak, pár vállrándítás után eltüntették magukat.

0 Tovább

Dél-afrika angyala. Avagy Angel Candice.

Figyelem, a most következő tartalom túlterhelheti a szépérzékét, illetve a szexuális ingerületét. Kockázatokról érdeklődjön kezelőorvosánál vagy gyógyszerészénél. 

A Dél-afrikai modell meglehetősen magasröptű karriert tudhat a magáénak. A 26 éves, párduc testalkatú modell egy aprócska faluban, állattenyésztéssel foglalkozó farmon nőtt fel, szóval a finom és kecses megjelenés, egy földön járó, „szarszagtól” nem megijedő, a tehénfejéshez talán extrém külsővel megáldott és nem egy finnyás, a kezeit kacsaszárnyban tartó, az orrát papírsárkányokat megszégyenítő magasságokban röptető nyávogó gépet takar. Felfedezése is épp egy bolhapiaci munkához köthető.

Miközben az otthon „megköpült” tejtermékeket és zöldségterményeket tonnaszámra árulta, vért-verítéket nem sajnálva, izzadtan és fejősasszony jelmezben, egy arra tévedt modell ügynöknek; szemét a zöldségek és a tehén produktumok szépsége és formája helyett máson „legeltetve”; másfajta gyümölcsre fájt a foga. Valószínűleg az átizzadt és szétkenődött sminkű leányka, pár másik szakma felajánlását is esélyessé tette, de kislányról szólva és azért egy ilyen hamvas, még a kemencéből nemrég kivett ropogós, ifjú, friss, ártatlanságot nem lett volna szép megrontani, a modellkarriert látta jónak az ügynök a leányhoz illőnek.

A ma már a magát Victoria’s Secret angyalainak „fővezérévé” kinőtt modell eléggé jól fizető kezdőmunkákat kapott. Már 15-16 éves korában havi 1,5 milliós havi fizuval tudott büszkélkedni, ami kamatostul térítette a „tinishopping” költségeit, arról nem is beszélve, hogy modellmunkái során pármillióért magára „rittyentett” ruhákat gyakran meg is tarthatta, így anyagi téren eléggé biztos jövőt tudhatott már akkor is magának. Tinédzserként valószínűleg nem lehetett könnyű belecsöppeni ebbe a mozgalmas világba, a terjedelmes megtérülés ellenére is kikellett építeni a saját karrierjét, amiben segítséget is kapott.

Többek között a mostanra már 10 éve tartó kapcsolatától Hermann Nicoli modellel. A fiatalságukhoz képest „mondhatni” stabil párocska most nyáron jegyezték el egymást, így aki arra sandított, hogy a modell keblein hajthatja esetleg álomra a fejét annak csalódást kell okoznunk, vagy legalábbis a lehetőség „nem elérhető” üzemmódban van. Egyébként, nagy meglepődésre, főleg fehérnemű reklámokra kérik fel a szőke dél-afrikai amazont. Bár ilyen nyúlánk és flamingóhoz hasonlítható megjelenéssel nem baj hogy nem orosz-télikabát reklámokra szakosodott, bár még az is eladható lenne. Instagrammját követve nyomon követhetjük mozdulásait, ahol elég gyakori az édenkerthez hasonlítható, tengerparti, dzsungel „háttér”, ami gondolom, kicsit kényelmesebbé teszia „megerőltető” munkát. 

Mostanába az egyik kifutós Givenchy-shown történt egy kis lábremegése, ugyanis a kecses flamingójárás közben a világítótorony méretű magassarkúja járás közben önálló életre kelt, amit az ő nádszálvékony hullámzó habteste nehezen tolerált, és egy botlás következett be, ám "herecgenőhöz" méltóan felpattant, megigazította a képzeletbeli koronáját és tovább "siklott", tovább szelte az általa párszor már rommá szakított kifutót. Az biztos hogy ez a Candice Swanepoel nevezetű dél-afrikai fuvallat könnyed mozgású mégis tornádó hatású szinte már-már meghökkentően bombázó megjelenésű nőszemély már párszor produkált érzék hasító kifutós és fényképes "katarzist". Nyomjad neki továbbra is Candice. 

Néhány hidegvérű mégis szinte lángrakapó megjelenés: 

szinte megáll a lélegzete az embernek legalábbis meglehetősen eltud szemezni a képekkel az ember.


0 Tovább

Vajon milyen lenne egy földönkívüli "összeruccanás".Valósághű teóriák

Stephen Hawkin - a tolókocsis zseni - szerint, az idegenek elérkezése ellenséges lehet, főleg ha a földön lejátszódó fejlődéstörténetre tekintünk vissza. 

E.T. jó hírét viszi az Ufóknak. A lényeg ha az ufókkal a közösködés (közösülés- közös ülés?) nem menne egyszerűen, E.T visszavár.

E.T.; mint a földönkívüliség egyik kultikus példája, jó hatással lehet képzeteinkre: barátságos, még cukinak is mondható és legkevésbé se háborúskodó. Ez a kép ugyanakkor kutatók szerint megdőlni látszik, ugyanis feltételezések szerint, egy valós földönkívüli megjelenés, nem biztos, hogy jóindulatú lenne és az is lehetséges lenne, hogy ugyanaz megtörténne a földlakókkal, mint ami az észak amerikai őslakókkal is történt, kolombusz idejében. 

„Fejlettebb „idegenlégió” valószínűleg valamilyen nomádnéphez hasonlítana, ami megakar majd hódítani és beolvasztani minden területet, amit elérhet;- közölte Stephen”

A valószínűségét hogy ufók léteznek, már régóta kutatják, kevésbé a kérdést, hogy milyen körülmények és feltételek szükségesek egy olyan életforma kialakításához, ami értelmes is és úgymond kedves, lehetőleg nem tépi le az arcomat az első bemutatkozásnál. Azonban az emberiség és a Föld példájából kiindulva ez kérdéses, ugyanis úgy tűnik, hogy az agresszió egy negatív velejárója a fejlődésnek.

Fejlődő értelem: 

Nem tudni, hogy mitől lettünk ilyen „okosak”. Annyi bizonyos, hogy az emberszabásúak agya kb. 2 millió éve kezdett el tetemesen fejlődni. (emberszabásúba tartoznak azok a fajok, ami az emberi faj vonalának ( homo nemzetség )és a csimpánz vonalának kettéválása óta jöttek. Kb. 100 ezer évvel ezelőtt, az emberek sosem látott fejlődésének mérföldköve, a nyelv feltalálása volt. 40 ezer évvel ezelőtt, pedig már művészkedni is próbáltak, a kissé yetire hasonlító őseink. 

"Olyan agyunk van, ami háromszor nagyobb, mint a legközelebbi rokonainké" mondta Mark Flinn, a missouri egyetem antropológusa, aki az emberi intelligencia megjelenését kutatta. Az emberek soha, sehol máshol nem látott mértékben képesek gondolkodni, egymás gondolataiba "látni", motiválódni, szociális jeleneteket lejátszani az agyukban és a jövő-múlt összefüggést és hálózatot értelmezni és gondolkodással elemezni.

Ez a fajta gondolkodási képesség sokak szerint az evolúciós fejlődés természetes velejárója, ugyanakkor nem mutatattak ki eddig részletes képet, hogy mégis miért, hogyan fejlesztettünk ki ilyen érzékelési, gondolkodási képességet.

A „nagy volumenű” agy meglehetősen drága "alkatrész". Elég komoly kalória mennyiséget igényel fejlesztése és működtetése - a bevitt tápanyag 50 %-a erre fordítódik csecsemő és gyerekkorban - illetve az emberek "életképtelenek" és kiszolgáltatottak az első éveikben.

„Babáink gyakorlatilag olyanok, mint a lárvák, élt a hasonlattal David Carrier.”

A hím akár egy Victoria's Secret modell. Ezzel szemben pedig a nőstény "természetesbe". #nomakeup

Sokan próbálták kiemelni azt a speciális körülményt, ami megérte, vagy ami megkívánta az effajta „óriás agynak” az árát. Charles Darwin szerint például, a hímek a nők figyelmének a felkeltésére fejlesztették ki az intelligenciát, mint például a páva, ami óriási farktollaival próbál dominálni a többi hím felett és imponálni az éppen kapirgáló „csajsziknak”, mutatva hogy ő a helyi vagány. De ha csak a szexualitás lenne a középpontban, akkor a női és férfi agynak eléggé különbözőnek kéne lennie. A nőknek, mivel nem nekik kell felhívni a figyelmet, nem kéne akkora energiát befektetniük az agyukba, ugyanúgy, mint a nő pávák, ők sem erőlködnek, illetve nincsenek valami színes tollazattal felszerelve (a páva nők szürkés és barnák). A nőnemű emberek ugyanakkor ugyan olyan okosak, mint a férfiak. 

Társadalmi nyomás.

Kérdés hogy vajon az ufók energia-igényes aggyal rendelkeznének-e? Nem tudni, lehetséges, hogy E.T. kitudott fejleszteni egy hatékonyabb energiájú, mégis ugyanolyan okos agyvelejt. Ugyanakkor, ha a kinti ufók (nem a köztünk élő kiszel tündék) jeleket küldenének az űrbe és rakétákat dobálnának össze szempillantással, az azt jelentené, hogy az intelligenciájuk túlhaladta túléléshez szükséges csúszómászó szintet

Fejlődünk, csak hova és milyen áron? A lényeg hogy csakis pozitívan.

Az emberi agy ezt csinálta, ám nincsenek pontos válaszok, hogy miért is lettünk ekkora "iqharcosok". Az agy eredetileg arra szakosodott, hogy különböző eszközöket, tárgyakat tudjunk használni, ugyanakkor a csimpánzok is ezt csinálják, mégse fejlesztettek különböző nyelveket, tádzsigisztánitól eszperantón át a devla nyelvig, illetve nem is kezdtek el civilizációt és művészetet létrehozni. Rózsa Lajos elmélete szerint az élősködők is szerepet játszhatnak ebben. Az agy kivan téve különböző  fajta fertőzés kockázatának, veszélyének. Valaki elmebeli pengéjének az élességére talán megfelelő indikátor az is, hogy mennyire képes ellenállni a fertőzéseknek. Végül is, ha feltudtuk találni a nyelvet meg a művészetet, akkor az agy parazitáival is képesek lehetünk felvenni a versenyt. 

Ezek szerint, lehetséges, hogy az ufók is hasonló ufó parazitákkal harcolhatnak, ami által ufó zsenikké válhatnak. Ugyanakkor más teória is felvetődik. Egy vita arról, hogy az emberiség egy elég szélsebes, agyi fejlődés folyamaton ment keresztül, az emberszabásúak szociális természete végett.

Az ökológiai "dominanciális-szocializmus"(politika ufó témában?): Az ősember elért egy olyan pontot ahol a túlélésük és "tojáslerakásuk" lehetősége a társakkal való kapcsolatteremtésen múlt. Táplálék és menedékhelynek a szerzése is fontos volt, de nem a fő mozgatórugó. A különbség pl. egy jávorszarvas és a nagyon okos ember között az, hogy a fajon belüli kapcsolatoknak köszönhetően az embereknél fejlődött a leggyorsabban az evolúció. A szarvasoknál is vannak interakciók szociálisan: "kakasviadal", azért hogy a nő kegyeit ki szerezze meg, de a fő céljuk, hogy a predátorokat, ragadozókat elkerüljék, és hogy napi szénát találjanak maguknak. Az emberszabásúaknál ezek a külső, külvilági tényezők viszonylag kevésbé fontosak lettek, Nálunk a kapcsolatok és csoport formálási képességek, empátiának a fejlesztése és a társak megnyeréséhez szükséges viselkedésmódszerek fejlesztése vált kulcsfontosságúvá. 

Az ilyesfajta, szociálisan meglehetősen intenzív környezetben fontossá vált, hogy a versenytársainknál okosabbak legyünk. Minden generáció valamennyivel tovább fejlődött szociálisan és agytekervény téren is, ami egy visszacsatolási hullámot hozott létre, hogy a minél okosabb agy előnyösebb.

A lényege a szociális versenyeknek, hogy eléggé dinamikus kihívások elé állít és a kreativitást is megdolgoztatja. Jobbnak kell lenned egy lépéssel minden alkalommal. A verseny helyzet egyfajta leírást is képez arról, hogy a jelenlegi „falkavezérek” milyen stratégiákkal kerültek az élre, a jelenlegi „vagányok” hogy ütötték ki a konkurenciát, így ad egy támpontot hogy minél kell jobbnak lenned, hogy te legyél a bandavezér, vagy legalábbis hogy ne pusztulj el.

Esetleges formája egy talán éppen most zajló földönkívüli csoportos foglalkozásnak.

Ez a fajta szociális versenyhelyzet modell más értelmes állatfajoknál is fellelhető. Delfinek, kardszárnyúak vagy csimpánzok is a szociális kapcsolathálózatukhoz kötik a túlélési lehetőségeiket. Lehetséges, hogy ez a fajta társadalmi faktor akár az ufók vagy más bolygók egyéb fajainál is funkcionálnak. Lehet, hogy most valamelyik bolygón is valami nemzetközi tanácskozás van, hogy hogy pusztítsák el az ufó h1n1-et vagy épp valami ufó hitler próbál az élre törni, hogy átvegye a hatalmat.

Az agresszió evolúciója. 

Ennek a teóriának a kulcs része a verseny. Csimpánzok csoportokat alkotnak, hogy egymás ellen "bunyózhassanak". Ezen a téren az emberek se ártatlanok, és távol állnak a békesség fogalmától. Ezek szerint, ha valami ufó nemzet intelligenciát fejlesztene, akkor az agresszió is futna utána? 

Lehetséges. Az agresszió önmagában is egy kérdés. A halálig tartó harcolás csak olyan fajoknál jelenik meg ahol a koncepció: barát vagy, vagy meghalsz.

Ha egy harcot megtudsz úszni és még képes vagy produktív maradni, akkor valószínűleg elsétálsz. Ha a körülmények azonban olyanok hogy a képességed az alkotásra és a géntovábbításra veszélybe kerül egy ellenfél vagy egy "versenytárs" miatt akkor értelmet nyert a harc is.

A környezeti tényezők talán meghatározzák, hogy megjelenik-e a „barát vagy halál” struktúra. Például a csimpánzok eléggé gyilkos fajnak tekinthető. A csimpánz háborúk általában a területük védelméből és más területek-gettók kifosztásából adódik. Apróbb csoport, élelmet kereső csimpánz banda, esetlegesen belebotolhat egy másik bandába. A kajakeresők - főleg ha többen vannak - előnyösnek látják kinyiffantani az esetleges konkurenciát jelentő másik bandát, hogy új gettóhoz és kajaforráshoz jussanak.

Édesanya szinte már-már szimbiózisban csemetéjével. A békesség és a hatékonyság egyszerre.

Halálos „kakas viadal” kevésbé fordul elő a főemlős, bonobosok között, az emberszabásúak egyik legközelebbi ősénél. A hím bonobos, általában az anyja mellet marad és kevésbé "területharcos" mint a csimpánzok. A kajagyűjtő csoportjaik is nagyobbak, mivel így nagyobb kajamennyiséget tudnak összehordani. Vajon a földönkívüliek inkább csimpánz vagy bonobos pártiak lennének? Nem tudni, ugyanis az embereknél se lehet egyértelműen elmondani, hogy öröklötten agresszívak, akik egy rossz tekintet miatt arcot operálnak, vagy békések mint a galambok.

Ellentmondásos elmélet szerint, az agresszió egy vezető erő volt az emberi fejlődésben. A "gyilkos ösztön" feltételezés szerint az ősemberek vezérei jobban alkalmazkodtak a harcoláshoz. Például az ökölbe szorítás, amire a modern ember képes ám legközelebbi rokonaink nem. Ez a fajta kéz konfiguráció, mozdulatsorozat azért fejlődhetett ki, hogy a kézügyességünk így fejlődjön, ugyanakkor harchoz és bandázáshoz is hasznos lehetett. Hasonlóképpen mikor az ősember elkezdett két lábon lüktetni, a fáról lejőve, mamutok között, az arccsontja erősebbé vált és kevésbé volt kényes, ami valószínűleg nem kozmetikumi termékeken élt, max valami paleolit guánó keveréken. Diéta miatt is lehetett, ugyanakkor a női arcberendezés kevésbé lett olyan robosztus, "durva" ami arra ad okot, hogy a férfi-férfi közötti westendpárbajhoz hasonlító ősboxok meglehetősen napi sűrűséggel lejátszódó programok voltak. Más szóval, a vastagabb arccsont védelmet jelenthetett parasztlengőkkel szemben, a fegyverrel szemben, ami elérhetővé vált, miután kétlábú dzsungelharcosokká váltunk. A lényeg hogy a gyilkos agressziv viselkedési ösztönök esetlegesen még fejlődő hatással is lehettek, erősítették a testet és kommunikációhoz is új gesztusokat jeleket fejlesztettek, persze lehet hogy ezáltal pár tagja a "csordának" megsínylődött, vagy csúnya verekedések lettek rendezve. 

Kedves ufók.

Esetleg formája egy távoli Ufó Személyinek.

Az intelligencia, ha szociális verseny környezetében jön létre, és az agresszió egy nem kívánatos velejárója a versenyeknek, akkor nehéz elképzelni, hogy az ufók kedvesek lennének. Itt a vége akkor a kedves és cukorfalat E.T képéhez fűzött reményeinknek?.

Talán nem. A szociális verseny modellje nem működik engedmények és egyezkedések nélkül. Az emberek harcolnak, háborúskodnak, néha legyilkolják egymást kisebb fejszékkel, rakétavetőkkel, lángszórókkal etc. ugyanakkor csoportokat alkotnak, vigyáznak egymásra - jó esetben nem csak karácsonykor két tálca sütivel - még különböző csoportoknak is létrehoznak csoportokat pl. az országok államokat, megyéket. 

Két oldalú természetünk van. Egyik sincs előrébb a másiknál. Ez a szituáció. 

Az emberek egyedülállóak a Földi életben, sokáig tartó kapcsolatok kiformálásával, nemcsak egyénenként, hanem csoportonként is. A csimpánzok nem igazán jönnek ki egymással ennyire, szóval kérdéses hogy az ufó népségek képesek lennének-e. 

Az X bolygón, talán megkerülhető hogy szociális versenyek eredményeként moralitást és kreativitást fejlesszenek földönkívüli pajtásaink, ami lehetőséget adna arra, hogy olyan intelligens életformát öltsenek fel, ami tárgyalóképessé tenné őket, egy közös érdeket figyelembe vevő, végkifejlet megbeszélésére, elmutogatására vagy elugrálására. Szóval lehet hogy valami szuperszónikus - velociraptor űrrepülőgépet összerittyentenek, de nem igazán kommunikatívak vagy együttműködőek, legalábbis nem olyan formában mint mi.

Másrészről a csimpánzok se űrfelfedezéssel tengetik mindennapi programjaikat. Talán, ha egy olyan ufó-civilizáció, ami képes összetartani annyira, hogy a csillagokhoz eljussanak, valamiféle szövetkezési vagy együttműködési képességgel kell, hogy rendelkezzen, illetve képesnek kell lennie valamiféle definíció, fogalmazás útján együttműködő szervezkedésre. Ilyen esetben talán az jobb lenne, ha az emberiség gyakorolna hatást az ufókra (de még mennyire) és nem fordítva. Szerencsére az evolúció az eszközöket megadta az emberiségnek a békességre (csak a szándék hibádzik?). 

Tulajdonképpen képesek vagyunk a "program" fölé emelkedni. Ha megértjük, hogy az agyunk mire lett beprogramozva, nagyobb esélyünk lesz a program fölébe kerekedni, fejlődni. 

Így vagy úgy, de szerezzetek be valamiféle plakátot vagy transzparenst, amivel kifejezhetitek majd mélyenszántó tiszteleteteket az esetleges új bevándorló ufóknak.

Teleszkóp ami idegenek által sugárzott jelekre vadászik.

0 Tovább

fajin

blogavatar

https://www.facebook.com/fajinblogja