Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Érdekességek az emberi test működéséről. Gondoltad volna?​


#1 Elveszted az ízlelő bimbóidat öreg korodra. 

Egy másik hátránya az öregedésnek: az ízérzékelés elmosódik. Ahogy az ember eléri a 60-at, ízlelőbimbóinak fele a múlté, így már a lucskos káposzta sem olyan, mint ifjoncként.

#2 Dekáról dekára; egy baba erősebb, mint egy szarvasmarha.

Nem ajánlatos egy miniatűr fogat elé kötni a csöppséget, de valószínűleg elhúzná az apró „vadállat”. Illetve hogyha egy lézer sugár segítségével megnövelnénk a méretüket ökör nagyságúra, bizonyára a levegőben dobálnák az állatokat.

 
#3 A fog 6 hónappal a születés előtt elkezd nőni.

Kissé fura elképzelni a babákat egészséges rágókkal, akik még meg sem születtek, de az igazság az, hogy ez a folyamat a terhesség utolsó harmadában elindul. A fogak általában nem nyomódnak át az ínyen, amíg el nem érik a 4-7 hónapos kort. Szerencsére, mivel ha egy babának harapnékja támad, akkor az, krokodili szorításhoz hasonlítható.

 
#4 Egy emberöltő alatt, annyi nyálat termelsz, ami megtöltene két olimpiai medencét. 

Kicsit gusztustalan belegondolni, de a nyál igazából még a te hasznodat képviseli. Elindítja az emésztést illetve védőréteget képez a szájnak. 

#5 A láb szaga illetve intenzitása talán már-már elismerést érdemel.

A lábfejnek olyan cirka 500 ezer izzadtság mirigye van, ami fél liter izzadtságot produkál naponta. Nem csoda, ha az edzőtermi cipők eléggé toxikus illattal rendelkeznek. A férfiak izzadtságmirigyei sokkal aktívabbak, mint a nőké, úgyhogy hintőporozzátok magatokat odalent srácok. 

 
#6 Belső szerveid nagy része nélkül életben maradhatsz.

Nem ajánlatos ugyan kipróbálni, de néhány hiányzó rész miatt még nem fogsz meghalni. Túlélhető a gyomor, a lép illetve a medence illetve agyék körüli szervek hiánya. Csupán 1-1 darab tüdőre meg vesére van szükséged, hogy kibírd a májad 75 %-ának, a beleidnek pedig 80 %-ának elvesztését. Nem garantált, hogy a legjobb élményben lesz részed ezek nélkül az alkatrészek nélkül, de valahogy talpon lennél. 

#7 A gyomorsavad borotva pengét tud eltüntetni.

Kipróbálása nem ajánlott egy délutáni hobbinak, de a sav a gyomrodban, feltudja oldani borotvapengét. Ezek után, több mint valószínű, hogy a legutóbbi mekis vagy gyorséttermi bekajálásodat ha émelygéssel is, feldolgozza a gyomrocskád. Ilyen erős sav mellett nem is csoda hogy a gyomor naponta megújítja a gyomorfal bélelését. nehogy kifollyón belőled 


#8 A szőkéknek van a legtöbb hajuk.

A szőkék talán nem a legokosabbak, de az biztos hogy a legszőrösebbek nem kevesebb mint átlag 146 ezer szőrtüszővel - izgalmas lehetett megszámolni - Jóval a hollófekete hajú népek 110 000 tüszője fölött. A barnák 100 000 tüszővel a "vacak" vörös hajú emberek 86, 000 tüszővel szöszmötölnek. Mindegyik tüsző 20 hajszál növesztésére alkalmas. Ebből lesz ám nagy bozontos sörény.

#9 A köröm a középső ujjadon nő a leggyorsabban - talán mert azt az ujjat mozgatjuk legtöbbet? 

A körmök nem egységesen növekednek. A köröm a középső ujjaidon nő a leggyorsabban, ráadásul a domináns kezeden lévő gyorsabban. A leglassabb amelyik hátul kullog hol lehet? Keresd a kisujjaidon.  


#10 Az agy annyi energiát termel, mint egy 10 wattos égő.

Úgy látszik, hogy azok a képek ahol körtével a fejük felett vannak emberek ábrázolva, nem esik messze a valóságtól. Ez nem csak akkor van így, hogyha valami hatalmas ötleted támad, pl. ha rájössz, hogy egy selfin(jó esetben)magadat látod, hanem akkor is, amikor éppen alszol.

#11 Idegi impulzusok közlekedése az agyban olyan gyorsak, mint egy versenyautó .

Ezek az idegi impulzusok 170 mérföld per óra sebességre képesek felturbózódni. Ez biztosítja, hogy gyorsan tudjunk reagálni, ha a napi lecsós rántotta helyett, a kezünket rakjuk a tűzhelyre vagy valami "gyors-tüzelő" kérdés érkezik egy matek órán, vagy az utcán minket megállító zoknit áruló nénitől. Még ha néha kómásnak is érzed magad, az agyad akkor is lenyűgöző forgásszámban pörög.  

 

0 Tovább

VASÁRNAP LESZAKAD AZ ÉG - Hétfőn havazás.

Hétvégén kőkemény háború fog dúlni az éterben.

Állítólag. 

Vigyázz, kész, tűz, hóvihar. Az előrejelzések havat is jósolnak a hétvégére. Ennek fejében érdemes a nyári emléket még megidézni próbáló tangánkat medvebundára cserélni hogy ne faggyunk csontig

Napokra bontva: 

Pénteken nagyrészt erősen felhős lesz az ég, átmeneti felhőzet-csökkenés nagyobb eséllyel a Dunántúlon lehet. Északkeleten többfelé, máshol elszórtan számíthatunk esőre, záporra. A délnyugati szél csak időnként élénkülhet meg. Reggel 10, délután 16 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Foltokban párás lesz a levegő – jelzi előre a köpönyeg.hu.

Szombaton eleinte változóan, majd egyre erősebben lesz felhős az ég. Elszórtan lehet gyenge eső, zápor. Továbbra is párás lesz a levegő. A szél keletire, északkeletire fordul és egyre inkább megerősödik. 11 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Vasárnap borult időre számíthatunk sokfelé kiadós mennyiségű (20-30 mm) esővel, záporral. Az északkeleti szél sokfelé lesz erős, néhol viharos. Kellemetlen őszi időre van kilátás. A hőmérséklet drasztikusan csökken, több helyen 10 fok alatt maradhat délután is, ráadásul az erős szélben még hidegebbet érzünk majd.

Hétfőn eleinte marad a borult idő további csapadékkal, aztán délután megkezdődhet a felhőzet felszakadozása. Hajnalban a magasabban fekvő hegyeinkben (kb. 700-800 m felett)havas eső, hó is hullhat. Marad a hűvös idő: 9-10 fok körüli maximumok lehetnek.Kedd és a folytatás

Kedden átmenetileg csökken a felhőzet, de szerdától újabb nedves levegő éri el hazánk térségét, ismét komoly esőzésekre van kilátás.

Ajánld a hírt, hogy mások is tudják mi a szituáció. (vagy ne aztán meg majd néznek ha a yeti mászik ki a hirtelen leszakadt hólavina alól, vagy valami csúszómászó(se) 

0 Tovább

Vagina Terminátor. Vagyis a női vagina nemcsak kellemes hanem kemény is tud lenni.

Díjnyertes produkció.

A nő, aki nehéz súlyokat emel, pusztán a vaginája segitségével. Úgylátszik kőkemény kiképzésen vett részt a hölgy, vagy ő a kiképző? Az ugyanakkor egyértelmű, hogy több mindent tud felemelni a testnyílásán keresztül, mint bizonyos ficsúrok -akik még nyíltsebnek néznék a vaginát - két kézzel.

A hölgyeményt Kim Anaminak hívják, és ezt a vaginagyúrós mutatványt főleg a figyelemfelkeltésére "képezte ki a saját testéből". A célja hogy a sexualitással megvilágosodásra tanítsa az embereket. 

Mi a titka a produkciónak? Ez a vad képesség elég egyszerű. Kim egy tárgyat csomóz egy zsínór végére, a másik végére pedig egy jade tojást. Ezek után könnyű kitalálni a folytatást. A tojást behelyezi a vaginába és ott különösen erős, szinte 50-es karnak az erejével megeggyező erejű izmaival biztosítja a tojást, hogy kine pottyanjon

Vaginátor akcióban.

Anami egy élet-sex tanácsadó, az előadó tudomány mellett. Szabad szellemű, provokátor nőszemélynek tartja magát. Újító... időutazó, élet és intim tréner. 

A repertoárja a súlyemelésnél nem áll meg. Nem kisebb mutatványra mint ping-pong labda lövöldözésre is képes mindezt a már sokszor említett vaginájával, úgyhogy csak óvatosan pingpongozzatok vele, sosem tudni honnan érkezik a szerva.

Kim életcélját a különböző tantrikus gyakorlatokon és a Tao-izmuson keresztül fedezte fel. 

Elmondása szerint, már az őskori Taoizmusban is, a sexualitás gyakorlása is elég nagy pillér volt. A sexre mind gyógyszerként és a megvilágosodás útvonalaként tekintettek. A vaginális súlyemelés szintén elengedhetetlen része volt a testi-lelki egészség megőrzésének az őskori szerzeteseknél.

(6-10-ig lemegyünk alfába, 10-11-ig tojás szorongatás imádkozó sáska pózba).

A tehetségét Kim már a világon mindenhol bemutatta. Minden helyen valami, a helyhez szimbolikusan is kötődő tárgyat emelgetett. Californiában egy teljes nagyságú szörfdeszkát emelt fel, nem mással mint csupán vaginális izmaival. Szörfre fel.

A pozitiv élet és egészséges életmód üzenetét, igéjét akarja hírdetni és felhívni a női szexualitás és szexuális élet fontosságára a figyelmet

0 Tovább

10 nagyszerű élet-hack lustáknak.

Az emberiség nagyon eltud kényelmesedni. Ha úgyérzed, hogy van még mit behoznod, hogy profi szinten űzd a lustaságot, itt van néhány tipp. 

#1 Pihenő

Ha két legnagyobb félelmed közé nem tartozik, hogy egy sál vagy kendő alatt, halálra fulladsz vagy nyilvános zavarbaesésben halj meg, ez egy nagyszerű módja, hogy pihenj egy vonaton.

#2 Sör hack. 

A képen a lustaság szent követe demonstrálja, hogy élvezd a sörödet amikor túl hideg van, hogy kidugd a kezedet a paplan alól.

#3 Szülinapi 

Boldog szűűlinaaapot.... a többit tudjátok. Megyek vissza fekszek még aludni.

#4 Ablak. 

Ne próbáljátok ki otthon gyerekek, egy profival állunk szembe.

#5 Burger

Elvezettél egészen a Burger Kinghez. Több is mint amennyi edzésre szükséged van mára.

#6 Kutyasétáltatás

Kutyasétáltatásnak hívják, nem ember sétáltatásnak, nem?

#7 Babyszitterkedés

Ez nem lustaság, ez már csaknem zsenialitás(se)

#8 Kenyér

Mert néha még egy pirítós elkészitése is túl sok erőfeszítésnek tűnik.

#9 Gáz

Lehet, hogy ez a mutatvány több energiát igényel mintha simán kiszálnál a kocsiból. De néha a lustaság inkább a kreativitás általi szintugrásól szól.

#10 TV

Nincs távírányító? Probléma?

#+1 Észkerék, vagy csak egyszerű sikerélmény

Ha biztosra akarsz menni hogy az agyadat is megtornáztasd, de még az 1x1 nehézségű erőfeszítést sem akarod véghezvinni.

Ha tetszett akkor akár megoszthatod, persze ha nem vagy túl lusta. Bár asszem csak ajánlani tudod, lusta voltam beállítani. jah nem. 

0 Tovább

A világ valaha volt legfiatalabb édesanyja. Nem lehet elég korán kezdeni? 

Morbid cím, de a téma is az. 

A történet 1930-as évekre nyúlik vissza. Az Andok nomád vidékén, egy Ticrapo nevű faluban egy perui kislány tudhatja magának ezt a rekordot. 

A kislányról már 8 hónapos korában azt mondták hogy menstruál, szóval elég komoly női fejlettséggel jött a világra. Öt éves korában eleinte tumort vagy daganatot sejtettek a megduzzadt pocak mögött, de a hetedik hónapos terhesség után kiderült az igazság. 

A császármetszéssel világra hozott 2,7 kg-os csecsemő egyébként 40 éves koráig életben maradt, Gerárdó néven élt és 10 éves koráig úgy tudta hogy az édesanyja a nővre.

A nevét egyébként a születést segítő orvostól kapta, aki támogatta is a lányt. Később egyébként a "legfiatalabb anyuka" nálla vállalt aszisztensi munkát. 

Linának azóta van egy férje és egy "másik" 40-en feletti "csemetéje". 

A testi rejtély mellett - amelyre orvosi dokumentumok bizonyítják hogy télleg volt ilyen eset, és ilyen tulajdonság(valamilyen agyalapi mirigy elváltozás)- a legnagyobb kérdés hogy vajon az apa volt-e aki ilyen fajtalanságot elkövetett - bár bizonyíték híján nem vették elő - és ha nem ő akkor ki? ( ezt visszaolvasva a kérdés költői: vajon az apa követte e el - wow - a lényeg hogy nem derült ki mai napig hogy ki lehetett az a pedofil szakadtéletű, lelketlen, moráltalan .... féreg aki egy óvodást rontott meg egy kis hétvégi stresszlevezetésként.

Egyéb hasonló eseteket itt tudsz megnézni.

0 Tovább

fajin

blogavatar

https://www.facebook.com/fajinblogja