Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

10 évesen gyerekszülés. Újabb példa a családon belüli erőszak némaságára.

Egy brazil kislány gyereket szült, miután hasfájásra panaszkodott az iskolában.

(mi a....legalább jó indoka van dolgozatok alóli felmentésre)

A 10 éves kislány ( nevét nem fedték fel) Belo Herizonte-ból, Braziliából mentőkkel lett elszállítva a kórházba miután hasfájásra panaszkodott a tanárának két kifestős kép között. 

A lánynak fogalma sem volt hogy mifolyik vele ugyanis még azt se fedezte fel( 10 évesen talán nem baj hogy nem fújja kívülről az anatómiát ) hogy terhes - komoly szülői felügyelet lehetett ha tulajdonképpen tényleg "gólyahozta a gyereket" egyszerűségű effektus, semmi észrevétel mellett kitudta hordani a gyermeket.

A kórházban kiderült hogy 7 hónapos terhes. A lány szerencséjére egyben túlélte a szülést - alig 30 kilóval megszülni valakit....mintha egy etióp testfelépítéssel az egyik legerősebb fájdalomfaktort élve megúszod, + testi feszülés.....-. Az orvosok aggódtak ugyanakkor, ugyanis minél fiatalabb valaki annál veszélyesebb a szülés, így az ifjú "édesanyának" is 500 %-os halálozási esélyt jósoltak egy 20 éves nőhöz képest. 

Miután megtörtént a gyermek világrahozatala, a szintén még épphogy most született gyermek elmondta hogy a nemrég elköltözött mostohaapja bántalmazta, aki mellékesen egy apró fenyegetéssel - megöli a lány családját - kényszerítette a lányt némaságra. Szerencsére a gennyláda gazrohadék lelépése nem tartott sokáig, ugyanis a "férfit" őrizetbe vették és a "nemes" cselekedetének gyümölcsére vár jelenleg a bíróságon.

Az üggyel kapcsolatban előkerült egy régebbi eset is. 

Ő a legifjabb kenyai édesanya, aki császározva szülte meg 2,8 kg-os gyermekét. 10 évesen. Igaz hogy kenya kissé elavultabb civilizáció igy ezek mégúgyse tűnnek fel talán, de ezek valami borzasztó tények, helyzetek, hogy igy fajtalankodjanak kislányokkal féreg felnőtt "férfiak". Az élet legcsodálatosabb dolgára rákényszeríteni ideje előtt valakit és kockára tenni az életét. Ezért ezeknek az igen "nemes" patkányoknak valami hasonló tortúrában való részvételt javasolnék valamelyik gettónépe által betelepült szellemek által se járt sivatagi böriben. Kb. négy-öt ordas nagy kipattintott afrotesó, baszott nagy fallosszal kb. már pár éve a sitt otthonos tagjai, és a legapróbb, friss ingerére "hússzagára" kerítésszaggató indiántáncot járnak. Megtudná hogy milyen az ha pár izom rudas matyi karóba húzza. Még a nem létező méhe is leszakadna. 

Az eddig valaha volt legfiatalabb édesanya. Ha már ennyire a témánál vagyunk.

0 Tovább

Justin Bieber lerántott a leplet. Most megtudhatod a régóta rejtegetett titkot: Nő vagy Férfi?

Justin Bieber meglehetősen egyfajta aktív szereplője lett a médiának. Rengeteg botránya volt már, ami miatt lehet szeretni, utálni, közömbösnek talán kevésbé maradni. Azonban egy régóta feszegetett téma Justin "jerryje"(rajongói nevezik így)amely  a napokban látott napvilágot, vagyis leplezetlen napvilágot.

Most kiderül hogy a tininilányok szívtörője valójában nő vagy férfi... najó itt a kép:

Egyébkén egész érdekes kinézete van itt az úgylátszik félkómás Justinnak. Egyfajta dragon-ball karakter és egy vattát visszaköpő másnapos fúziójának néz ki, vagy szimplán túlpihente magát a Bora-Bora-i kiruccanáson.

Ha kiváncsi vagy Justin hátsójára akkor katt. 

0 Tovább

1 milliós szépségverseny. Avagy ahol a fogalom: szépség, egy új értelmezést kap. 

Rengetegszer találkoztam mostanában ezzel a reklámmal

Most pedig bemutatom nektek a verseny legesélyesebbjeit, nem viccelek jelenleg ők vannak az élmezőnyben. Skubizd:

VidaVera: Egy kissé elveszett filozófus és remete hatását kelti a hozzászolásaival, viszont a pózolási és megjelenési képességei mindenképpen dicséretreméltó és a közönség díjjazza is.

S.PálFerenc: Ő az életművészek talán leghitelesebb példaképe. Olyan szintű átélés és életérzés sugárzódik át az arcán amely kifejezőképességel és arcberendezéssel kevesen tudnak versenybe szállni. 

Van tőle még pár ráadás kép, biztos ami biztos alapon:

jelenleg a legnagyobb esélyese a versenynek, újfajta szépségideál van születőben?! 

Ádám Szekeres: aki egy punk-rocker szerzetes aki még a múlt évszázadból tévedhetett egy online facebook-szépségversenyre

Falus Péter: Retro balázspali hajjal igencsak szorongatni fogja a mezőnyt(se)

Illetve akadt külsős jelentkező, lehetséges hogy nyerni fog. Négerzsiráf.

Ha kedvet éreztél még jelentkezhetsz 14.-ig. Itt a lehetőség hogy akármilyennek is érzed magad, megmérettesd magad egy szépségversenyen. Lehetsz akár éppen egy kutya, macska, hintaló vagy egy kocsmaveterán. Úgy néz ki, hogy a verseny egy teljesen        új szépségideált fog létrehozni. Peace and love.

0 Tovább

Cam girlek. Avagy az "érintetlen" online pornó műfaja. 

Az online pornó talán a leggyakoribb "elfoglaltság" amire az internetet használják. (ne szemérmeskedjünk használJUK-több értelmezési lehetőség) Rengeteg fajta formája tárul elénk, bármelyik erre "szakosodott" oldal által. Sokan csak "hébe-hóba" használják ezt a virtuális opcióját; főleg "szorult-túlfeszült" vagy magányos napokon; az önkielégítésnek, azonban vannak akik eléggé komoly ráfüggésel végzik ezt, mindennapi "betáblázott" programként. A már említett, online, "instant" verziók mellett, ahol csak kattintgatsz az egyik kezeddel, az oldal felkínált videói között, miközben a másikkal éppen vérvörösre ápolod az érzékeny orgazmusgenerátort, vannak akik torrentről töltenek vagy másokkal chatelnek.

Pár éve ugyanakkor az általános, "ipari" keretű és "házi" pornó piaca mellett megjelent, a semmilyen castingot nem igénylő, akár folyamatos munkaként végezhtő online camgirl-videósztriptíz. Kicsit elmerültem a témában, és utánnaolvasva rájöttem, hogy ez már egy csaknem 1 évtizede működő biznisz, ugyanis 2003 táján egy 13 éves fiú, persze erős pedofil internetes ráhatás által, már egy egész karriert kiépített az effajta tevékenység művelésével.

A szakma egyszerűnek hangzik, és lényegében az is. Ugyanakkor egyszerűsége mellett vannak hátrányai is. Jómagam lelkes útánnajáróként feltérképeztem miből is áll ez a műfaj, hogy zajlik. Igazából nem egy ördöngősség, viszont belecsöppeni ennek a világnak nemcsak egy elképzelt, de tényleges formájába, kissé szemfelnyitó. A folyamat lényegében úgy zajlik, hogy a nőszemély, férfi, vagy csoport, ahogy jólesik, egy általában azért nem csatornában élő, kolduséletre emlékeztető helyen, általában a saját szobájukban; bár előfordul hogy külön alagsort, vagy valami "szerájt" hoznak létre erre a célra, vagy esetleg rendes stúdióban folyik, de erről később; egy Hd-s kamerával a gépükön, kisse összeszorult gyomorral, a legkicsípettebb titkárnős ruhájukban, vagy ruhának nevezett szövetdarabokban egy online közvetítő oldalra feltévednek. Erre az oldalra kiéhezett, vagy perverzióikat máshogy ki nem elégített formák vagy véletlenül odatévejedő tinik előszeretettel látogatják.

Az oldal olyan, mint egy élő szexvideó, magyarul ugyanazt láthatod mint amit bármeik videóban, annyi különbséggel, hogy itt te lehetsz a rendező, te irányíthatod a szereplőket, persze egy feltétellel, hogyha Jó Nagy méretes borravalót fizetsz nekik. Ez a fajta borravaló egy bóknak is megteszi ebben a világban, bár a modellek szemszögéből inkább egy: végre itt a lé, a fizető szempontjából pedig: vetkőzz te ordas..cukilány.... kommunikációval ér fel. Persze ennek nem muszáj ilyen szintű színjátéknak lennie, de azért mindkét fél tudja a fő mozgatúrugókat. A modell "feladata" annyi hogy bájologjon egy sort a kamera előtt, ezzel becsábítva a szobájába a nézőket, lehetőleg kacérkodjon stb. bár vannak esetek ahol csupán beszélgetés folyik és még ezáltal, szimpátia által is lehet keresni, ha valakinek megtetszel és a nagy izgalmak kiélése között megáll egy pillanatra és kissé intellektuálisabbra veszi a figurát. Megfelelő néző után a szereplő kedve is jobban megjön, nem egy erőltetett munkának fogja fel feltétlenül, hogy ő neki most muszáj "jól" érezni magát, mások utasításaira, hanem egyfajta önkielégitésnek, amelyet közszemlére tesz; és esetleg másnap azzal plakátolják ki az iskolája falát -ugyanis leggyakrabban kallódó vagy pénzszűkében lévő esetleg exibicionista tinik élnek eme munkássággal-aminek még akár nézőrobbanást is okozhat, de azért ne legyünk ennyire megzavaróak a nyugodt otthoni izgalmakkal teli pénzkereső "camgirl-ségnek", ugyanis vannak lehetőségek moderálásra, illetve, bár nem annyira elriasztónak tűnő, jogi figyelmeztetésekre ami a tartalom terjesztését tiltja. Igazából bárki kipróbálhatja anonim ezt a világot, pénzért pénz nélkül.

A legbefutottabbak ugyanakkor általában teljesen önfelvállalással vannak munkásságukat illetően, ugyanis arcuk és személyiségük megmutatásával könnyen rajongótáborhoz jutnak, ami akár milliós számokig is eljuthat. Akárcsak egy tv-újságban, a modell a követőivel tudatja hogy mikor, mettől-meddig lesz látható a legújabb közvetítés. A modell különöző licitálásokat hirdethet, hogy az előző adásban rommá használt vibrátorát ki akarja megvenni pár száz dollárért. A fizetőeszköz egybéként a TIP, amely egyajta online érmeként funkcionál. A modell végzi a performanszát, te meg mint aki egy utcai előadónak szokta, a virtuális kalapjába dobod az elismerésedet jelző virtuális pénzt. Igazából ez egyfajta önmarketing, ahol az ember előszőr kiépít maga köré egy közösséget utánna pedig már egyéb módon is hasznot "húzhat" a követőin: ajándékokat, kívánságlistákat hoz létre. Gyűjtést szervez ahol a legtöbbet "adakozók" (micsoda nemes célért adakoznak) bizony megkaphatják jutalmukat egy külön privát show vagy pikáns videó formájában.

Igazából egy másabb érzetű formája, ha az ember önkielégítést végez, ugyanis személyesebb mint egy szimpla képet-videót nézegetni, mivel valamiféle kontaktusba van, ugyanakkor mégis egyfajta magányosság is jár ezzel a kielégülési formával, mivel már nem csupán egy kósza videóról beszélünk, amit csak látsz de nincs vele kapcsolódásod, itt kitudsz alakitani olyan kapcsolatot hogy télleg belemélyedj a modell világába, szóval személyesebb, nem olyan rideg, viszont a tudat, hogy mintha egy robottal "hetyegnél" és még azt is csak egy villogó monitoron keresztül....de élménynek nem rossz, legalábbis hogy milyen az úgynevezett "tantrikus szex"- ami valószínűleg nem abból áll hogy akármit pötyögsz a billentyűzeteddel illetve hogy habverőmódjár robotgépet meghazudtolva "netezel", hanem egy másabb tudatállapotban megéled a szexualitás nem teljesen fizikai síkját;drog nélkül;-ugyanis itt eléggé a fantáziádra, illetve belső mivoltodra,"motorodra" van bízva a játék, nem pedig csak beleugrassz egy bokorba valakivel aztán még a leveleket is lerázzátok az ágakról úgynevezett kézzel-lábbal effektus. 

Aukció. Tessék-tessék.

Madárcsicsergés, játszótéren rohangáló gyerekek, kutyasétáltatás, sport, padon vetkőző camgirl...Végtelen lehetőség.

Az otthon kényelmében. 

0 Tovább

Koncentráció illetve Izolátor sisak - a hatás garantált, csak a cél ismeretlen. "szopóállarc" újratöltve

1A figyelem az a folyamat, amikor a minket érő ingerek közül kiválasszuk a feldolgozandó, befogadandó információkat. Egyfajta lámpaként lehet elképzelni. A figyelem a lámpa által fókuszált, megvilágított terület, ilyenkor a környezetből kiemeljük a minket érintő, érdeklő információt, dolgot, a környezet pedig homályba merül. Ugyan ez történik visszafele is. Mikor a figyelmünk egyre több mindenre terjed, több információt dolgozunk fel, viszont nem lessz olyan éles a feldolgozás.

Surprise motherfucker. .

A figyelem szándékos is lehet, pl. az órán a tanár követése; lehet spontán, mikor az óra közepén egy rigó nekicsapódik az üvegablaknak és te atomreaktorként törsz ki nevetésbe illetve fellélegzésbe, hogy valami megtörte az óra micsoda nagy izgalmas monotóniáját. Ilyen lehet az is ha meglátod orbán kipingált óriásplakátját miközben olyan kész vagy az esti bulitól hogy vattát köpsz és megpróbálsz rajta "agy"átültetést végezni vagy eljátszani hogy te vagy a festék a háttérbe és a többi

A figyelem javítására, illetve tökéletesítésére rengeteg módszer létezik, ám egy különleges "forradalmi" találmány megragadta a "figyelmem". A találmány nem tegnapi eredetű, a 20. század elején sikerült "eszkábálni", viszont megjelenése figyelemreméltó, még a mai divattervezők is ámélkodva keresik receptjét. Első ránézésre egyfajta oldscool ufó és egy kőkemény drogfüggő megjelenését szolgáltatja.

A rettegett izolátor sisak: ha ténylegesen nem is hatásos, de látványa legalább visszaküldi a feladójának a mondandóját.

​​Az eszköz lényege azonban, hogy ezzel a vasinkubátorral, teljesen elszigeteljék a külső ingereket pl. a főnökét, vagy éppen egy kellemetlen egyén, indokolatlan, idegölő behatását. Ezek után akárhogy akarják kiszedni belőled az aznapi jelentést, vagy csak a napi feszkót levezetni, te még azt se hallod hogy mit gondolsz, teljes antigravitációs állapotba kerülsz, a 0.-ik dimenzióba fogsz kerülni. 

Valószínűleg a legtöbb politikus is valami hasonló eszközben tevékenykedik kis hazánk segítése végett-csak ott vagy oxigén helyett kéjgázt szívnak;bár lehet inkább oxigént csapolni kiné.

A mechanika szóval nem monumentális: pár mázsás vasdarab, amely miniatűr réseken keresztűl a "súlytalanság" állapotába juttat. Bár lehet hogy néhány körülötted lévő személy képes ebbe a súlytalanságba is belecsempészni olyan frusztrációt, hogy inkább "óvatosan" az ő fejére operálod a sisakot.

A témával kapcsolatban: Érdekes videó a figyelem tesztelésére.

0 Tovább

fajin

blogavatar

https://www.facebook.com/fajinblogja