A tartalmat 18+nak ajánlom illetve lelkes amatőröknek, nem kell túlspilázni az írást, aki olvassa gondolom tudja miről van szó, aki meg nem az meg így járt.

Az internetet nap, mint nap használók hozzászokhattak már a vegyesebbnél vegyesebb tartalomhoz, amelyet az interneten láttak. Szinte mindenki az interneten éli ki valamelyik perverzióját, legfőképp a szexualitással kapcsolatban, illetve egyéb lelki indíttatásait, feszültségeit. Ezek után mondhatnánk, hogy igazából már mindent tudunk az internetről és mivel az ingerküszöbünk eléggé kitolódott, már nem is nagyon tudunk csodálkozni egy-egy rémisztőbb hírtől, videótól. Azonban a mindennapokban használt internet a „tényleges internet” csupán pár százaléka. Furcsa belegondolni ezek után, hogy az a töménytelen információ adat, ami a neten található, csupán egy töredéke annak a „deep webnek” „sötét webnek” nevezett internetes fogalomnak, amely minden egyéb nem lenyomozható „felszínnel” beazonosítással nem rendelkező forgalmat, állományt jelenti, amely titkosítás végett, cenzúra véget és igen, illegalitás végett nem a közszféra részére van megalkotva pontosabban meg nem alkotottnak nyilvánítva.

Amit látsz csak a jéghegy csúcsa.

Sokunk gondolhatja, hogy mi folyhat a rejtett hálózatban, de nem igazán lekövethető milyen mennyiségű illegális és titkos folyamat zajlik. Kisebb kutakodás után könnyen lehet információkhoz jutni az internet ezen részével kapcsolatban. Ez az „átmeneti” állapot kissé megvilágosodást illetve a „tiltott rengetegbe” való belépés kíváncsi émelygését okozza, ugyanis hamar rájön az ember hogy az „alvilág” alternatív underground világa csak pár kattintásra van tőle. Elég a google-ba beírni, hogy „deep web” vagy „sötét web” és pár informatív oldal elő is ugrik. Ezeket elkezdve, olvasás közben az ember egyre jobban belemerül a saját gondolatvilágába, hogy mit csinálna, illetve mit csinálhatnak vele „odalent”. Igaz, hogy a sima keresőkben is eljuthatunk pornográfiához különböző oldalakhoz, de az „átlag” netes oldalakhoz egyfajta minimális biztonság „felszín feletti” érzet társul, hogy tudja az ember, hogyha néha sötétben is tapogatózik, de nem egy szándékos mélyzuhanásba kezd az alvilág bugyraiba. Minél tovább olvassa az ember az információkat, annál inkább érzi közelebb magát a homályosságba burkolózó ugyanakkor színtisztán kirajzolódó drogbárók körében. Meglehetősen rekesztő érzet ez a „határátlépés” de a mai ingerküszöbünk valahogy megtudja mászni ezt a kerítést – bár nem akarom az illegalitás és embertelen dolgok világát pártolni. Mint mindenkinek nekem is voltak indíttatásaim hogy mit kezdenék ezzel az „új” világgal, amelynek határához érve elgondolkodtam bizonyos dolgokon az életemmel kapcsolatban. De ha már itt voltam úgy voltam megvizsgálom a dolgokat. Először is a „deep web” eredetileg „mély web” katonai célokra készült, különböző titkos információk továbbítására. Ez a fajta tartalom az átlagos böngészőkkel nem megtekinthető ugyanis nincs felszínük, nincs lenyomatuk, amelyekkel a közösségben elterjedt böngészőkkel (Chrome stb.) meglehetne találni.

https://www.torproject.org/ (gratulálunk, a Tort használod drogkeresésre)

Ilyen célra készült program pl. a Tor amely  katonai célokra lett létrehozva ám a működési mechanizmusa elterjedt, kitudódott a közszférába, így ma már egy általános ismeretnek és használatnak örvend a program. A program lényege hogy az információ nem A-ból B-be kerül, amely elég könnyen lenyomozható lenne, hanem az információ A és B -> kezdő-vég állomásai közé még jó néhány „akadály”, „állomáspont”, pontosabban más Tor felhasználók ékelődnek. Ezáltal a ténylegesen információ forgalom nem lekövethető ugyanis ezt a folyamatot több külső tényező akadályozza, illetve elvezeti, amely tulajdonképpen az eredeti katonai célt szolgálja ugyanis így egyre többen „zavarják” az útvonal lenyomozhatóságát. Nem tudom pontosan a program megbízhatóságát, de a rendőrségnek nagyon meggyűlik a baja a program használók lekövetésével. A program viszonylag könnyen letölthető és alkalmazható, persze vannak bizonyos kritériumok, hogy Java-t ne használj a program közben, ugyanis az labilissá teheti a „láthatatlanságodat”. Emellett ajánlott még egyéb védő programokat is használni ami „bombabiztossá” teszi az alvilági karriered elkezdését-sajnos nem sajnos. Persze ezek az információk, mint mondtam a neten könnyen megtalálhatók illetve még nincs garancia arra, hogyha belépsz a fekete kánaánba, egy orosz harci tankkal, 15 országra érvényes személyi lakcím és taj kártyával, illetve méteres füvesdzsangával a szádba fogsz, vígan, csuklyás netharcosként éldegélni bérgyilkosok csempészészéből megélve, de kitudja. A lényeg hogy a program könnyen letölthető és használható persze a bebiztosítására több segédprogram ajánlott melyekhez külföldi oldalakon találtam információt. Esetleges igény szerint lelehet fordítani, de szerintem, aki kőkemény drogkarrierbe embercsempészésbe és füves cigik határon tehénseggében átcsempészésre akar szakosodni az valószínűleg nem a googleba esti barátok közt nézés mellett, szotyizás közbe kattintgat, hanem valami józsefvárosi piacban tevékenykedik - nívó különbség karrier!!!. A programok adottak.

A mély webbe meglehet kezdeni a leereszkedést, csak kérdés, hogy ha fent vagy akkor minek mész le?!

Nade…a Tor program lényege hogy olyan URL-címeket használ, amik változnak, és általában .onion névre végződnek ezáltal nem könnyű őket nyomon követni, bár ahhoz képest a legnagyobb drogkereskedő oldalt is a googlebol lestem, hogy mi a jelenlegi netcíme. Szóval az url általában egy betű és szám kombináció szóval nem annyi hogy beírod, hogy : drogot füvet tüdőbe. com hanem pl. cashfa342432fe.onion és ez változhat. Szóval, ha a programot elindítottad képes vagy a mély web infóihoz hozzáférni – bár a teljes pl. Nasa földforgásmegváltozást okozó infókhoz lehet, kicsit mélyebbre kell ásni – legalábbis az illegális bűncselekményt jelentő embertelen pedofil gyerekpornós részéhez a „dark web” másnéven „sötét web” részéhez ahol ugyebár a drogbáróság a fő mozgatórugó. Én személy szerint apám megölését akartam a lehető legegyszerűbb módon elintézni fegyver vagy bérgyilkos személyében, de az elején az ember könnyen eltévelyedik az eredeti céljától. Az alvilág belépése után rájössz, hogy egy kifordított, illetve mégis egy határtalan világ, tabu, cenzúra nélküli világ tárul eléd. Pl. van a „sötét web” böngészője, ami olyan, mint a Google, nevezetesen a Grams.

A Google antitestvére: a Grams.

Annyi a különbség hogy itt a gyerek esti mese keresése helyett drogot, füvet és kábítószereket kutatsz kissé remegő és izgatott tekintettel – rosszabb esetben epilepsziás elvonási rohamok közepette vagy esetleg hidegvérű dzsungelharcos indiánként. Ugyanúgy van Wikipedia is, a Hiddenwiki ahol költők és írók életének tanulmányozása helyett, a világ bármilyen alvilági információit megtalálod, illetve gyerekpornóhoz vezető útvonalakat találhatsz. A „sötét web” egyik kultikus figurája Ross Wulbricht Williams; aki jelenleg életfogytig tartó letöltendő börtönbüntetését kezdi meg; érdekes karriert tudhat maga mögött. Személy szerint az ő nevéhez fűződik a „SILK ROAD” vagyis „selyemút” – az ókori kínai kereskedő útvonalra utalva – oldal megalapítása, amely főként drogokat, de egyéb emberölésre alkalmas „játékszereket”, okirat hamisítványokat, de még könyveket illetve másfél méteres mini bicskákat is árult. Persze mindez a jól bevált tikosított Tor rendszerrel. 

A „selyemút” működés közben. Mint a vatera.

Az üzlet több millió dolláros finanszot hoz(ott). Ross fővezér azonban elrontotta azt a lépést, amikor bérgyilkost rendelt fel 2 ember kiiktatására, amely végül rendőrségi nyomozásig jutott. Az oldal üzemeltetése ugyanakkor nem nagyon akadt fenn. Letartóztatása után már egyből egy selyemút 2.0 szerver indult ahol tovább folytatódott a kenderfonás. A fazonról egyébként nemrég DEEP WEB néven filmet is készítettek, aki jelenleg valószínűleg a böriben, legózást színlelve a kitörésén gondolkozik.

Ross William különböző okiratai. A biztonság kedvéért mindenhova csináltatott.

Az oldalakra egyébként eléggé könnyű regisztrálni, általában egy PIN kódot kérnek, amivel fizetsz, a fizetőeszköz pedig bitcoins, amely egy külön fizetőeszköz az ilyenfajta farokajzószerek beszerzéséhez. Érdekes hogy a karosszék kényelméből egy pillanat alatt olyan tárház csöppen eléd, ami kissé átírja a felfogásodat a megszokott „normális” internetezésről, ugyanakkor, ha nem vetemülsz vagy züllesz nagyon bele, akkor csupán egy átutazás. Igazából mindenfajta tartalomhoz vannak külön rejtett Url-es oldalak, melyek igazából még a googleban is felvannak sorolva. Elég keresőszavakat beírni, még magyarul is akár. Ez lenne felszínileg a felszínnel nem rendelkező „mély web” azon belül is a „sötét web” ahol különböző illegális cselekedetekbe vetheted magad, persze tényleges rendelés esetén lehet, hogy görcsbeszorult ideglelésbe fogod várni a postást, hogy gumimaciscsomagnak álcázott, szarrá eszkábált házi drogodat kipróbáld.party animated GIF Persze az okirat hamisítás még nem tűnik olyan károsnak, illetve egyéb szolgáltatások. Ugyanakkor a szólásszabadságot képviselő, cenzúrázatlan taralommal és adatokkal is foglalkozó oldalak hasznosak lehetnek, ahol olyan információkat írhatsz ki következmények nélkül, amilyet csak akarsz, különböző szervezetek fórumain. Persze lehet, hogy ettől nem váltódik meg a világ, maximum egy tömeges arab 911-et tudsz elintézni, de legalább megtetted, amit lehetett. Az oldalakat mindenki úgy használja, ahogy gondolja, de azért nem árt átgondolni, hogy egy telepi lelkes amatőr drogbáróskodásba csapsz át, vagy pedig csupán nézelődsz…. ha nyomod nyomjad keménybe…de ha elbalfaszkodod akkor add át üdvözletem Rossnak.  Lényeg ésszel.(meg hatvan kiló kokóval) A legjobb talán ha maradtok a barbi babátoknál ifjoncok.

*ez nem reklámozás gyanánt készült illetve ezen oldalak és tevékenységek propagandájaként, csupán laza formájú bemutatásként mely információkat bárki megtalálhatja a googleban