Az online pornó talán a leggyakoribb "elfoglaltság" amire az internetet használják. (ne szemérmeskedjünk használJUK-több értelmezési lehetőség) Rengeteg fajta formája tárul elénk, bármelyik erre "szakosodott" oldal által. Sokan csak "hébe-hóba" használják ezt a virtuális opcióját; főleg "szorult-túlfeszült" vagy magányos napokon; az önkielégítésnek, azonban vannak akik eléggé komoly ráfüggésel végzik ezt, mindennapi "betáblázott" programként. A már említett, online, "instant" verziók mellett, ahol csak kattintgatsz az egyik kezeddel, az oldal felkínált videói között, miközben a másikkal éppen vérvörösre ápolod az érzékeny orgazmusgenerátort, vannak akik torrentről töltenek vagy másokkal chatelnek.

Pár éve ugyanakkor az általános, "ipari" keretű és "házi" pornó piaca mellett megjelent, a semmilyen castingot nem igénylő, akár folyamatos munkaként végezhtő online camgirl-videósztriptíz. Kicsit elmerültem a témában, és utánnaolvasva rájöttem, hogy ez már egy csaknem 1 évtizede működő biznisz, ugyanis 2003 táján egy 13 éves fiú, persze erős pedofil internetes ráhatás által, már egy egész karriert kiépített az effajta tevékenység művelésével.

A szakma egyszerűnek hangzik, és lényegében az is. Ugyanakkor egyszerűsége mellett vannak hátrányai is. Jómagam lelkes útánnajáróként feltérképeztem miből is áll ez a műfaj, hogy zajlik. Igazából nem egy ördöngősség, viszont belecsöppeni ennek a világnak nemcsak egy elképzelt, de tényleges formájába, kissé szemfelnyitó. A folyamat lényegében úgy zajlik, hogy a nőszemély, férfi, vagy csoport, ahogy jólesik, egy általában azért nem csatornában élő, kolduséletre emlékeztető helyen, általában a saját szobájukban; bár előfordul hogy külön alagsort, vagy valami "szerájt" hoznak létre erre a célra, vagy esetleg rendes stúdióban folyik, de erről később; egy Hd-s kamerával a gépükön, kisse összeszorult gyomorral, a legkicsípettebb titkárnős ruhájukban, vagy ruhának nevezett szövetdarabokban egy online közvetítő oldalra feltévednek. Erre az oldalra kiéhezett, vagy perverzióikat máshogy ki nem elégített formák vagy véletlenül odatévejedő tinik előszeretettel látogatják.

Az oldal olyan, mint egy élő szexvideó, magyarul ugyanazt láthatod mint amit bármeik videóban, annyi különbséggel, hogy itt te lehetsz a rendező, te irányíthatod a szereplőket, persze egy feltétellel, hogyha Jó Nagy méretes borravalót fizetsz nekik. Ez a fajta borravaló egy bóknak is megteszi ebben a világban, bár a modellek szemszögéből inkább egy: végre itt a lé, a fizető szempontjából pedig: vetkőzz te ordas..cukilány.... kommunikációval ér fel. Persze ennek nem muszáj ilyen szintű színjátéknak lennie, de azért mindkét fél tudja a fő mozgatúrugókat. A modell "feladata" annyi hogy bájologjon egy sort a kamera előtt, ezzel becsábítva a szobájába a nézőket, lehetőleg kacérkodjon stb. bár vannak esetek ahol csupán beszélgetés folyik és még ezáltal, szimpátia által is lehet keresni, ha valakinek megtetszel és a nagy izgalmak kiélése között megáll egy pillanatra és kissé intellektuálisabbra veszi a figurát. Megfelelő néző után a szereplő kedve is jobban megjön, nem egy erőltetett munkának fogja fel feltétlenül, hogy ő neki most muszáj "jól" érezni magát, mások utasításaira, hanem egyfajta önkielégitésnek, amelyet közszemlére tesz; és esetleg másnap azzal plakátolják ki az iskolája falát -ugyanis leggyakrabban kallódó vagy pénzszűkében lévő esetleg exibicionista tinik élnek eme munkássággal-aminek még akár nézőrobbanást is okozhat, de azért ne legyünk ennyire megzavaróak a nyugodt otthoni izgalmakkal teli pénzkereső "camgirl-ségnek", ugyanis vannak lehetőségek moderálásra, illetve, bár nem annyira elriasztónak tűnő, jogi figyelmeztetésekre ami a tartalom terjesztését tiltja. Igazából bárki kipróbálhatja anonim ezt a világot, pénzért pénz nélkül.

A legbefutottabbak ugyanakkor általában teljesen önfelvállalással vannak munkásságukat illetően, ugyanis arcuk és személyiségük megmutatásával könnyen rajongótáborhoz jutnak, ami akár milliós számokig is eljuthat. Akárcsak egy tv-újságban, a modell a követőivel tudatja hogy mikor, mettől-meddig lesz látható a legújabb közvetítés. A modell különöző licitálásokat hirdethet, hogy az előző adásban rommá használt vibrátorát ki akarja megvenni pár száz dollárért. A fizetőeszköz egybéként a TIP, amely egyajta online érmeként funkcionál. A modell végzi a performanszát, te meg mint aki egy utcai előadónak szokta, a virtuális kalapjába dobod az elismerésedet jelző virtuális pénzt. Igazából ez egyfajta önmarketing, ahol az ember előszőr kiépít maga köré egy közösséget utánna pedig már egyéb módon is hasznot "húzhat" a követőin: ajándékokat, kívánságlistákat hoz létre. Gyűjtést szervez ahol a legtöbbet "adakozók" (micsoda nemes célért adakoznak) bizony megkaphatják jutalmukat egy külön privát show vagy pikáns videó formájában.

Igazából egy másabb érzetű formája, ha az ember önkielégítést végez, ugyanis személyesebb mint egy szimpla képet-videót nézegetni, mivel valamiféle kontaktusba van, ugyanakkor mégis egyfajta magányosság is jár ezzel a kielégülési formával, mivel már nem csupán egy kósza videóról beszélünk, amit csak látsz de nincs vele kapcsolódásod, itt kitudsz alakitani olyan kapcsolatot hogy télleg belemélyedj a modell világába, szóval személyesebb, nem olyan rideg, viszont a tudat, hogy mintha egy robottal "hetyegnél" és még azt is csak egy villogó monitoron keresztül....de élménynek nem rossz, legalábbis hogy milyen az úgynevezett "tantrikus szex"- ami valószínűleg nem abból áll hogy akármit pötyögsz a billentyűzeteddel illetve hogy habverőmódjár robotgépet meghazudtolva "netezel", hanem egy másabb tudatállapotban megéled a szexualitás nem teljesen fizikai síkját;drog nélkül;-ugyanis itt eléggé a fantáziádra, illetve belső mivoltodra,"motorodra" van bízva a játék, nem pedig csak beleugrassz egy bokorba valakivel aztán még a leveleket is lerázzátok az ágakról úgynevezett kézzel-lábbal effektus. 

Aukció. Tessék-tessék.

Madárcsicsergés, játszótéren rohangáló gyerekek, kutyasétáltatás, sport, padon vetkőző camgirl...Végtelen lehetőség.

Az otthon kényelmében.