#1

azelsosprint

 

#2

azelsosprint

#3

azelsosprint

Egy nő és egy férfi már 60 éve házasok voltak. Mindent megosztottak. Nem titkoltak semmit egymás elől, kivéve azt, hogy az idős hölgynek volt egy cipős doboza, amivel kapcsolatban a férjét óva intette hogy kérdezősködjön róla vagy hogy kinyissa azt. Az évek folyamán a férj nem nagyon gondolt a dobozra, de egyik nap az idős hölgy lebetegedett és orvost kellett hívni. Hogy elkerüljék az afférokat, az idős ember elővette a dobozt és odavitte a feleségéhez.

A nő egyet értett azzal kapsolatban, hogy itt az ideje megmutatni a doboz tartalmát. Amikor kinyitotta a dobozt a férfi, két horgolt babát talált és egy köteg pénzt, ami összesen 95,000$ volt. A férfi a tartalomról kérdezősködött.

Amikor megházasodtunk, a nagymamám azt mondta hogy a titka egy boldog házasságnak az az, hogy ne vitatkozzunk. Azt mondta nekem, ha bármikor ideges leszek rád, csak maradjak csendbe és horgoljak egy babát.

Az öregembert ez annyira megindította, hogy visszakellett folytania a könnyeit. Csak két kidolgozott baba volt a dobozban. Csak kétszer volt mérges a férjére az idő alatt miközben éltek és szerették egymást. Az öregember szinte kipukkadt a boldogságtól.

Édesem ez megmagyarázza a bábúkat, de mivan a pénzel, honnan származik.

Jah a pénz. Az abból jött össze amiket a babák elárúsitásából kerestem.