justin bieber bieber tongue

"Megtámadtak, de túléltem!"

Taylor Swiftnek szerencséje volt, Morrissey a saját csapdájába esett, Slash egyenesen örült neki, Bob Marley-t pedig még ez sem állíthatta meg.

Öt zenész, akik nem menekülhettek őrült rajongóik elől:

PAUL MCCARTNEY

Paul McCartney-t nem egy, hanem egy tucat rajongó rohamozta meg 2010-ben Mexico City-ben. McCartney turnébusza eltévedt, és egy nem túl bizalomgerjesztő környékre tévedt. Ekkor egy csapat fiatal állt a busz elé, és arra kényszerítették a sofőrt, hogy álljon meg. A biztonságiak azt gondolták, hogy csak néhány ártalmatlan rajongóval van dolguk, ám a fiatalok ekkor felmásztak a buszra, és ugrálni kezdtek a jármű tetején. Végül a rendőrség segített kimenekíteni a The Beatles egykori tagját, aki végül sérülés nélkül megúszta az esetet.


TAYLOR SWIFT

(MTI/EPA/PAUL BUCK)


Az énekesnő a Petco Parkban koncertezett 2015-ben, amikor a nézőtérről egy férfi felugrott a színpadra és elindult felé. Még a a szerencse, hogy a biztonsági őrök azonnal kapcsoltak, és négyen megállították a zaklatót. Ekkor verekedés tört ki, és az egyik biztonsági ember bordái is eltörtek, ám végül sikerült lenyugtatniuk az idegent, akit őrizetbe vett a rendőrség. Büntetése nem kevesebb mint 35 ezer dollár volt. Valaki figyelmeztethette volna, hogy a"You Belong With Me" (Hozzám tartozol) című szám nem neki szólt...

MORRISSEY

Morrissey

Morrissey esetében megszokott, hogy a rajongóival pacsizva és őket ölelgetve énekel, ráadásul mindig ügyel rá, hogy még így se tévessze el a dalszöveget. 2014-es San Jose-i koncertje azonban megszakadt a rajongók áradata miatt, akik szinte alig hagyták levegőhöz jutni az énekest. Az egyik rajongó ijedtében felkiáltott, hogy meghalt Morrissey, azonban erről szó sem volt. A banda ezt követően levonult a színpadról, és a koncert véget ért.

BOB MARLEY

Bob Marley

Bob Marley élete kevésen múlott, ugyanis fegyverekkel felszerelkezett férfiak próbálták meg lelőni őt két nappal Smile Jamaica koncertje előtt szülőhazájában. A támadók berontottak Marley-ék otthonába és lövöldözni kezdtek. Marley felesége súlyos sérüléseket szenvedett, azonban sikerült teljesen felépülnie. Az énekes a karjába kapott egy lövést, a golyó pedig élete végéig ott maradt. Hatalmas meglepetést okozott Marley, amikor két nappal később megtartotta koncertjét. Sokan kérdezték tőle, hogy mégis miért?! "Ha azok az emberek, akik a világ pusztulását akarják nem pihennek egy napot sem, akkor én miért tenném?" - válaszolta. A tettesek személyazonosságát azóta sem sikerült felfedni.

Justin kivételesen elmenekült a rajongójától: