Díjnyertes produkció.

A nő, aki nehéz súlyokat emel, pusztán a vaginája segitségével. Úgylátszik kőkemény kiképzésen vett részt a hölgy, vagy ő a kiképző? Az ugyanakkor egyértelmű, hogy több mindent tud felemelni a testnyílásán keresztül, mint bizonyos ficsúrok -akik még nyíltsebnek néznék a vaginát - két kézzel.

A hölgyeményt Kim Anaminak hívják, és ezt a vaginagyúrós mutatványt főleg a figyelemfelkeltésére "képezte ki a saját testéből". A célja hogy a sexualitással megvilágosodásra tanítsa az embereket. 

Mi a titka a produkciónak? Ez a vad képesség elég egyszerű. Kim egy tárgyat csomóz egy zsínór végére, a másik végére pedig egy jade tojást. Ezek után könnyű kitalálni a folytatást. A tojást behelyezi a vaginába és ott különösen erős, szinte 50-es karnak az erejével megeggyező erejű izmaival biztosítja a tojást, hogy kine pottyanjon

Vaginátor akcióban.

Anami egy élet-sex tanácsadó, az előadó tudomány mellett. Szabad szellemű, provokátor nőszemélynek tartja magát. Újító... időutazó, élet és intim tréner. 

A repertoárja a súlyemelésnél nem áll meg. Nem kisebb mutatványra mint ping-pong labda lövöldözésre is képes mindezt a már sokszor említett vaginájával, úgyhogy csak óvatosan pingpongozzatok vele, sosem tudni honnan érkezik a szerva.

Kim életcélját a különböző tantrikus gyakorlatokon és a Tao-izmuson keresztül fedezte fel. 

Elmondása szerint, már az őskori Taoizmusban is, a sexualitás gyakorlása is elég nagy pillér volt. A sexre mind gyógyszerként és a megvilágosodás útvonalaként tekintettek. A vaginális súlyemelés szintén elengedhetetlen része volt a testi-lelki egészség megőrzésének az őskori szerzeteseknél.

(6-10-ig lemegyünk alfába, 10-11-ig tojás szorongatás imádkozó sáska pózba).

A tehetségét Kim már a világon mindenhol bemutatta. Minden helyen valami, a helyhez szimbolikusan is kötődő tárgyat emelgetett. Californiában egy teljes nagyságú szörfdeszkát emelt fel, nem mással mint csupán vaginális izmaival. Szörfre fel.

A pozitiv élet és egészséges életmód üzenetét, igéjét akarja hírdetni és felhívni a női szexualitás és szexuális élet fontosságára a figyelmet