Vajon jogos volt, vagy megérdemelt, vagy a bekattant rabok már túlzásba vitték?

Egy Brazil Jiujitsu edző, nevezetesen:  Daryell Dickson Menenzes Xavier, nemrégiben adta fel magát a hatóságoknak, beismerve szexuális bűncselekmény és gyilkosság elkövetését, a keresztfia ellen, aki 12 hónapos volt. Ezután egy Taguatinga börtönbe zárták 30 napra, míg az ítéletre várt ezért a gusztustalan bűncselekményért

Daryell tette elég hamar szárnyra kelt a böriben, amitől az „újdonsült” lakótársai nem nagyon nyűgöződtek le. Igazság szolgáltatás gyanánt, egyfajta revansként, egy cirka 20 fős rabokból verbuválódott banda, sarokba szorította és mindegyikük megéltette vele a tortúrát, magyarul mindegyikük végig ment rajta kívül-belül, olyan szinten, hogy végül emberünk, a börtön kórházban kötött ki, aki úgy látszik, még ítélet előtt kapott egy önkéntes ítéletet. A kórházban tucatnyi kötözést kapott – ki lehet találni, hogy hol volt a legnagyobb szükség rá.

Miután a kórházból elszállították, és visszavitték a böribe, ugyan az a banda megismételte a már taglalt „procedúrát”. A börtön személyzetét riasztották az ügyben, miután észrevettek, hogy több vérnyom van az „egyenruhája” hátulján. Vajon jogos volt, vagy megérdemelt, vagy a bekattant rabok már túlzásba vitték?