Premier előtti vetítések, kedvező jegyárak, sztártalálkozó? Ha nem bánnád, hogy Dukai Regina „kezelgesse” a mozis jegyedet, remélve hogy ez a jegy, egyben egy közös „film” forgatására is feljogosít, akkor a hétvégi cinema-city ajánlat dömping téged is vár. Ha esetleg nem bírnál menni, akkor pedig online kövessed! vagy ne:P.

A Cinema-city robbantott egyet így Hallowen környékén, vagy elő karácsony gyanánt, vagy utónyárként, wow múlt-jelen-jövő, egy egész korrekt hétvégi programot állított össze: közte szerepel, olcsó jegyárak, „olcsó”, kinek mi, de a megszokott ezres helyett most pár száz forinttal olcsóbb lett – érdemes amúgy online rendelni jegye, mert még keményen egy százforintot spórolsz a büfénél -.

 

A jegyárkedvezmény mellett, több, premier előtti vetítés is lesz. Illetve, egy „sztár” felvonulásra is lehet számítani, akik most lemennek a „pornép” szintjére és ők szolgálják ki a nézőket (csak szeretnéd, hogy Dukai Regina téged „úgy” is kiszolgáljon). Ha a sokat emlegetett Dukai Regivel vagy a nemrégiben felbukkant és még pattogó, kipingált szájú Cintia diktátorral, vagy a busmanokra emlékeztető Varga Viktorral akarsz szót váltani, vagy csak ráöntenéd a popkukis zacsidat, fejbe vágnád egy tortál – bár lehet hogy sajnálnád a tortát – akkor itt a lehetőség.

A közös sztártalálkozót online is tudod követni. Nagy élmény lehet.

Egyébként, ha már itt tartunk, akkor pár szót akár ejthetnénk a filmekről is. Esetleg, vagy nem is tudom, ide tartozik?......

A jelenlegi palettán, talán számomra, ami először megkapta a szemem, a Kötéltáncos. Imax3d-ben meg 5d xy-ban is látható. Még nem láttam, csak a sztorit ismerem. Igazából, annyira nem egy világmegváltó elméletre épül a film, viszont szerintem látványos, illetve művész- filozofikusabb hangulatban tökéletes. Azért csak vagányság az akkor még állt Empire State building között átsétálgatni pár száz méter magasban. #911

A Legendát is reklámozzák, de engem annyira nem fog meg a téma sem, illetve a színész felhozatal sem. Ízlések és pofonok. A film egy tipikus james-bond – gengszter filmnek ígérkezik, gyilkolós meg keményfiús jelenetekkel, meg valami undergroundos hangulatú drogbárókkal üzletelő, önmagát megduplázó testvérpárról szól.                                             #Spoiler alert: Mindkét szerepet ugyan az a színész játsza.

Ha james bond, akkor 007. A legújabb része nemsokára érkezik, amin állítólag a filmszínész, Daniel degeszre kereste magát. A sztori a szokásos, ügyfelderítős, fantom megtalálós, rejtélyes kalandozás

 

Popkukkerra és a nem tudom hány D-s szemüvegekre fel, készíteni az arcot – ahogy a reklámban mondták – hogy bírjad szemtágítással és popkorn üccsi arcbatolással.

További infó. Az ünnepről.