Figyelem, a most következő tartalom túlterhelheti a szépérzékét, illetve a szexuális ingerületét. Kockázatokról érdeklődjön kezelőorvosánál vagy gyógyszerészénél. 

A Dél-afrikai modell meglehetősen magasröptű karriert tudhat a magáénak. A 26 éves, párduc testalkatú modell egy aprócska faluban, állattenyésztéssel foglalkozó farmon nőtt fel, szóval a finom és kecses megjelenés, egy földön járó, „szarszagtól” nem megijedő, a tehénfejéshez talán extrém külsővel megáldott és nem egy finnyás, a kezeit kacsaszárnyban tartó, az orrát papírsárkányokat megszégyenítő magasságokban röptető nyávogó gépet takar. Felfedezése is épp egy bolhapiaci munkához köthető.

Miközben az otthon „megköpült” tejtermékeket és zöldségterményeket tonnaszámra árulta, vért-verítéket nem sajnálva, izzadtan és fejősasszony jelmezben, egy arra tévedt modell ügynöknek; szemét a zöldségek és a tehén produktumok szépsége és formája helyett máson „legeltetve”; másfajta gyümölcsre fájt a foga. Valószínűleg az átizzadt és szétkenődött sminkű leányka, pár másik szakma felajánlását is esélyessé tette, de kislányról szólva és azért egy ilyen hamvas, még a kemencéből nemrég kivett ropogós, ifjú, friss, ártatlanságot nem lett volna szép megrontani, a modellkarriert látta jónak az ügynök a leányhoz illőnek.

A ma már a magát Victoria’s Secret angyalainak „fővezérévé” kinőtt modell eléggé jól fizető kezdőmunkákat kapott. Már 15-16 éves korában havi 1,5 milliós havi fizuval tudott büszkélkedni, ami kamatostul térítette a „tinishopping” költségeit, arról nem is beszélve, hogy modellmunkái során pármillióért magára „rittyentett” ruhákat gyakran meg is tarthatta, így anyagi téren eléggé biztos jövőt tudhatott már akkor is magának. Tinédzserként valószínűleg nem lehetett könnyű belecsöppeni ebbe a mozgalmas világba, a terjedelmes megtérülés ellenére is kikellett építeni a saját karrierjét, amiben segítséget is kapott.

Többek között a mostanra már 10 éve tartó kapcsolatától Hermann Nicoli modellel. A fiatalságukhoz képest „mondhatni” stabil párocska most nyáron jegyezték el egymást, így aki arra sandított, hogy a modell keblein hajthatja esetleg álomra a fejét annak csalódást kell okoznunk, vagy legalábbis a lehetőség „nem elérhető” üzemmódban van. Egyébként, nagy meglepődésre, főleg fehérnemű reklámokra kérik fel a szőke dél-afrikai amazont. Bár ilyen nyúlánk és flamingóhoz hasonlítható megjelenéssel nem baj hogy nem orosz-télikabát reklámokra szakosodott, bár még az is eladható lenne. Instagrammját követve nyomon követhetjük mozdulásait, ahol elég gyakori az édenkerthez hasonlítható, tengerparti, dzsungel „háttér”, ami gondolom, kicsit kényelmesebbé teszia „megerőltető” munkát. 

Mostanába az egyik kifutós Givenchy-shown történt egy kis lábremegése, ugyanis a kecses flamingójárás közben a világítótorony méretű magassarkúja járás közben önálló életre kelt, amit az ő nádszálvékony hullámzó habteste nehezen tolerált, és egy botlás következett be, ám "herecgenőhöz" méltóan felpattant, megigazította a képzeletbeli koronáját és tovább "siklott", tovább szelte az általa párszor már rommá szakított kifutót. Az biztos hogy ez a Candice Swanepoel nevezetű dél-afrikai fuvallat könnyed mozgású mégis tornádó hatású szinte már-már meghökkentően bombázó megjelenésű nőszemély már párszor produkált érzék hasító kifutós és fényképes "katarzist". Nyomjad neki továbbra is Candice. 

Néhány hidegvérű mégis szinte lángrakapó megjelenés: 

szinte megáll a lélegzete az embernek legalábbis meglehetősen eltud szemezni a képekkel az ember.