A Porsche úgy gondolta, itt az idő robbantani. Küldetésen a személy-gépkocsi iparág elektronikusítására.

A PORSE az egyik ikonikus luxusautó gyártó a világon, amit most majd egy újabb miszióval szeretnének szinten tartani. Pontosabb megnevezése, nem más, E Küldetés. Közelítsük meg, és ha ott vagyunk, akkor már akár lovagoljuk is meg a jövő újhullámát, a fejlesztő technológia, illetve a stílus által.

Porsce E küldetés koncepciója

Bemutató a legújabb protototípusról, a PORSE által, ami közelebb hozza a jövőt, ami bepillantást ad a jövőbe. Csak ezúttal szürke-ződ. Így van. Ez a sport szedán teljesen elektornikus. De nehogy átverjen ez az adat. 0-ról 60 mph-ra kevesebb mint 3,5 mp alatt gyorsulva, még mozogni is tud a kicsike. 

Négy különálló ülés akárkinek aki utazik.

Az belső dizájn modifikálva lett, hogy megfeleljen a hoszabb utazós élményeknek. A Porse egy 4-üléses "függetlenség", biztosítva az eddig megszokottnál jóval nagyobb komfortot. Sajnos, nem lesz több alvás a kocsiban. De ki is akarna egyébként egy Porséban szunyókálni?

Mielőtt elektronikus kocsinak állítanánk be, ez mindenek előtt egy PORSCE.

Megtöltve 600 lóerővel a csuklya alatt, elegánsabban kezeli az utakat mint a forró kés a vajat. A dizájn és kialakítás öszhatása főleg azoknak szolgál akik futurisztikus megjelnésre számítottak.

Ezután a Porse megkoronázta az adózás a holnapnak címmel

Minden egyes porcikája a kocsinak fényesen csilogó

Tetőtől talpgi, minden porcikája a masinának ropogós. Nem lehetsz részese a jövőnek néhány érintés érzékelő technológia nélkül. Ha az ilyen kütyüket élvezed akkor ez a te Porschéd.

A világ kap egy bepillantást arra hogy milyen lehetne

Egy ideig nem fogsz találkozni ezzel a darabbal az autó kereskedőnél de lehet hogy egyébként sem. A model nincs gyártásban...még. Eltudod képzelni magad hogy ebben a roszfiúban szaggatsz?

Figyeld ezt az elég fényes designt.

BE SURE TO SHARE THIS ARTICLE felkiáltójel