Ingyen koszt lesz a Mekinél. A McDonald’s, az ételük egészégéről elhíresűlve, most ingyen dobálja a szenyókat.

McDonald’s ingyen kaját ad, az új mobil-app elindításával együtt.

Néhány ajánlat csak az appon keresztül elérhető, ideértve az ingyen reggeli szendvicset, az ingyenes deszertet bármelyik adásvétel esetén, az egyet fizet, kettőt vihet szendvics, és egy ingyenes happy meal egy prémium saláta vásárlással.

Szintén van egy kávé hűség program, az appon keresztül, ahol a vásárló, egy ingyen McCafét kap, minden ötödik vásárlás után.

Az ajánlatok, amik régiónként eltérőek, hetenként változni fognak.

A vásárlók ezekhez az ajánlatokhoz akkor férhetnek majd hozzá, ha letöltötték az appot, majd regisztráltak egy felhasználónevet, és a tartózkodási helyükhöz igazították az appot. Ezután az étteremben a telójukat bemutatva az app előnyeit kiélvezhetik.

Az app nem képes rendelni és fizetni a kajáért, de a meki főfejese, Steve Easterbrook, szerint, ezekkel a lehetőségekkel később majd kibővítik az appot.

Az Usában eleinte kevés helyen lesz elérhető. De kivan már a struktúra épülve, amit már csak átkell építeni-közvetíteni a többi étterembe is, folyamatosan.

 A elkövetkezendőben a vásárlóknak, majd lehetőségük lesz előre rendelni, az appon keresztül, és ha majd a vásárló az étteremhez ér, hogy betápolja a rendelt kaját, az étterem értesítve lesz a közeledéséről, a geo-tartózkodásbemérő szolgáltatással, ami a vásárló telcsijéhez lesz kódolva. Szóval csak rendelsz, még azt se kell megmondanod, hogy majd mikor mész érte, ha már csak egy ablakbetörésnyire vagy a mekitől, ők kínai robot módjára összedobják a műanyagot neked, amit te, mint aki valaki csak bemész a sok várakozó lúzer közé, és egy maffiózos oldalsúgással jelzed, hogy jöttél a szajréért. – tette hozzá Easterbrook (Húsvétbrook?)

Az app kb. olyan nyáron jöhetett ki az amcsiknál, nemzetközileg pedig Októberre várható. EGÉSSZSÉGRE FEL!

Karrier és meló a mekiben.