Morbid cím, de a téma is az. 

A történet 1930-as évekre nyúlik vissza. Az Andok nomád vidékén, egy Ticrapo nevű faluban egy perui kislány tudhatja magának ezt a rekordot. 

A kislányról már 8 hónapos korában azt mondták hogy menstruál, szóval elég komoly női fejlettséggel jött a világra. Öt éves korában eleinte tumort vagy daganatot sejtettek a megduzzadt pocak mögött, de a hetedik hónapos terhesség után kiderült az igazság. 

A császármetszéssel világra hozott 2,7 kg-os csecsemő egyébként 40 éves koráig életben maradt, Gerárdó néven élt és 10 éves koráig úgy tudta hogy az édesanyja a nővre.

A nevét egyébként a születést segítő orvostól kapta, aki támogatta is a lányt. Később egyébként a "legfiatalabb anyuka" nálla vállalt aszisztensi munkát. 

Linának azóta van egy férje és egy "másik" 40-en feletti "csemetéje". 

A testi rejtély mellett - amelyre orvosi dokumentumok bizonyítják hogy télleg volt ilyen eset, és ilyen tulajdonság(valamilyen agyalapi mirigy elváltozás)- a legnagyobb kérdés hogy vajon az apa volt-e aki ilyen fajtalanságot elkövetett - bár bizonyíték híján nem vették elő - és ha nem ő akkor ki? ( ezt visszaolvasva a kérdés költői: vajon az apa követte e el - wow - a lényeg hogy nem derült ki mai napig hogy ki lehetett az a pedofil szakadtéletű, lelketlen, moráltalan .... féreg aki egy óvodást rontott meg egy kis hétvégi stresszlevezetésként.

Egyéb hasonló eseteket itt tudsz megnézni.