Napi fajinság. Gif özön. 

Az internet apró videónak tűnő, párképkockás diavetítésszerűen lejátszódó áhhh haggyuk a magyarázkodást. Itt van, (v)egyétek XD

Kategóriánként: 

cat animated GIF

funny animated GIF

Cheezburger animated GIF

Cheezburger animated GIF
Figyelem! Ha nem akarsz így járni itt egy teszt a figyelemhez.

scary animated GIF

funny animated GIF

0 Tovább

Napi fajin. Az idei év produkciója különdíj(megosztva)nem másé mint

Hasonló kaliberű jelenet. 

0 Tovább

Napi fajinság, koncentráció-lazán. Teszt: milyen a figyelmességed? 

Számold meg hogy a fekete doboz hányszor megy körbe a tesztelők kezén. (Ha jól csináltad akkor csináltad rosszul, viszont máshogy nincs értelme :) 
Ennek egy másabb változat.  https://youtu.be/ZKry81bf2qw Persze ezek után már nem lesz olyan meglepő. De legalább a megmutatkozás látványosabb. 
A végére pedig egy minden erőt igénybe vevő teszt hogy a feladatra konctentrálj. 

Hogyha komolyabban érdekel a téma kattints.

Ha pedig néhány játékos tesztre vagy kíváncsi kattints

Bónusz játék. Nézd meg a két képet. Ha az egyiket "elforgatod" és a két kép megeggyező, akkor a Match-re kattints, ha nem a Missmarch-re. A végén megtudhatod az iq-d.

0 Tovább

Teszteld a figyelmed. Egyszerű játékok.

A japánok szerint a test nem feltétlenül egyidős az aggyal. A következő játékokkal kiderítheted, hány éves az agyad.

1. Számok növekvő sorrendben

A játék lényege, hogy meg kell jegyezni a felvillanó számokat, majd az üres köröket az előbb látott számok növekvő sorrendjében kell végigkattintgatni. Ha keveset rontasz, a feladat egyre nehezebbé válik, mivel egyre több számot kell sorrendbe rakni. A játék végén megkapod, hány éves az agyad.

A játék indításához kattints a képre!

2. Szavak és színek

Ez a teszt is erős koncentrációt igényel, mivel a játék folyamatosan megpróbál átverni azzal, hogy összekeveri a színeket és azok nevét. Válaszd ki a megfelelő nyelvet, majd a lehető legrövidebb idő párosítsd a legfelső szó színét a színt jelentő szóval!

A játék indításához kattints

3. Rétegek

Négy ábra közül kell megtalálni azt, amelyiken eltérő sorrendben követik egymást az egymásra rétegezett színes négyzetek. Tíz feladatot kell megoldani ahhoz, hogy megkapd agyad kalkulált "életkorát".

A játék indításához kattints

0 Tovább

Online átverés 2/2 "szakadás" veszély. Készítsd a rekeszizmod.

A Youtube mára már közismert része, az „átverések”- paródia kategória, ahol különböző módon, a videósok megviccelik, olykor meghökkentik, kiborítják a járókelőket, ugyanis általában az utca emberének humorérzékét és helyzetkezelését teszik próbára ezek az önjelölt „Jáksó László-k”.

Ez a fajta „munkálkodás”, ha megfelelő közönséghez és nézőszámhoz jut el, eléggé kifizetődő. Azonban a videósoknak is fizetniük kell. Sokszor az emberek akármien reakcióit, kiborulást, „elmebeteg” agressziót, vagy bizony akár csonttörést is zsebre kell rakják a videósok a bizonyos „vicces” emberi reakciók mellett.

prank animated GIF Gyakoriak az olyan videók, ahol az átverő egy, a nézők által előre összeírt listát „elégít” ki, vagyis bizonyos szövegeket, „elmebajos” teljesen indokolatlan cselekedeteket végrehajt a tömegben. Ilyenek bizonyos szexuális szövegek „odaböfögése” akár egy nyugdíjas hölgynek. A videók nagy része angol nyelvű, de sok ilyen paródia videó beszéd nélkül, csupán a reakció megnyilvánulásától is hatásos.Gyakoriak ugyancsak az úgynevezett szociális kísérletek, ahol bizonyos helyzet elé állítják az embereket, járókelőket, ezzel letesztelve reagálási képességüket, őszinteségüket, viselkedésüket egy-egy esetleges nehéz helyzetben, vagy tartást igénylő helyzetben.

Egyik legjobb példa erre az EpicFivetv nevet viselő csatorna: https://www.youtube.com/user/EpicFiveTV A videós srác 2 éve kezdett videókat gyártani, kb. 100 videója van fenn, több mint 1millió feliratkozóval és 150 millió feletti megtekintéssel. Legtöbb videójához érdemes érteni, amit mondd, de vannak olyan reakciók is, amelyek nem kívánnak kommentárt. Ilyen pl. a gengszter terepen készül úgynevezett gettó szomszédságban készült videói. A videó lényege, hogy egy véletlenül a gettóban sétálgató embert formál meg, aki csak úgy egy Gta szereplőnek tűnő személlyel szóba elegyedik hétköznapi dolgokat megvitatva, bankrablási lehetőségeket kínálva. Esetleg egy ziláló zavarodott menekülő embert játszva, aki eljátssza, hogy épp egy telefonos rosszul sikerült drogdíler üzlet végett könyörög, hogy ne öljék meg. Bármelyik szerepet is játssza, a lényeget egy robbanó hangot adó eszköz szolgáltatja, amely a megfelelő pillanatban megfelelő mozdulatsorral párosítva ilyen reakciókat szül…

Személy szerint ezek a gettós paródiák nagyon „jóra” tudnak sikerülni, ugyanis kivétel nélkül látványos reakciók születnek. A neten rengeteg fajta ilyen videó található. Elég beírni hogy „prank” illetve bármiféle kiegészítő szót attól függően milyen fajta átverést szeretnénk látni. 

0 Tovább

fajin

blogavatar

https://www.facebook.com/fajinblogja